Ορκίστηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας - Δεύτερη θητεία για τον Νίκο Γάτσα (φωτ.)

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα θεάτρου "Δημάρχου Βασιλείου Φαρμάκη", η ορκωμοσία του επανεκλεγέντα Δημάρχου Ελασσόνας Νίκου Γάτσα αλλά και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων Δημοτικών Κοινοτήτων και των μελών των Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων για την Δημοτική περίοδο 2024-2029.

Στην τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής σύνθεσης χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσόνας κ.κ. Χαρίτωνας, ο οποίος στον χαιρετισμό του ανέφερε  πως η συνεργασία με την δημοτική αρχή του Δήμου Ελασσόνας ήταν εξαιρετική από τη πρώτη ημέρα, κατά τη προηγούμενη θητεία και ευελπιστεί να συνεχιστεί έτσι, με τον ίδιο να στέκεται αρωγός στην κοινή προσπάθεια, ενώ ευχήθηκε στο δήμαρχο και σε όλα τα μέλη του δημοτικού και των τοπικών συμβουλίων καλή και παραγωγική θητεία και να έχουν δύναμη και υγεία.

Ο Δημήτρης Αβρανάς, της Λαϊκής Συσπείρωσης, ορκίστηκε με πολιτικό όρκο.

Στην ομιλία του, ο Δήμαρχος Νίκος Γάτσας, ανάμεσα στα άλλα τόνισε την ανάγκη για συνεργασία ανάμεσα στους θεσμικούς φορείς, τους εκλεγμένους συμβούλους και τη κοινωνία, για ακόμη καλύτερες ημέρες για τον Δήμο Ελασσόνας και τους πολίτες του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, η εν δυνάμει νέα χωρική αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Μαρία Γαλλιού, ο πολιτευτής Θωμάς Παπαλιάγκας και πλήθος κόσμου

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.