Τα ονόματα που ακούγονται για την Περιφέρεια Θεσσαλίας

 Τα εκλογικά αποτελέσματα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας δε θα μπορούσαν να αφήσουν αδιάφορους (και) πολιτικούς της περιοχής μας κάποιοι εκ των οποίων όπως μαθαίνω τελευταία συζητώνται στην Αθήνα αρκετά.

Και αυτό γιατί ήδη στο εσωτερικό της κεντροδεξιάς παράταξης επιθυμούν να κλείσει γρήγορα το κεφάλαιο της ήττας του Κώστα Αγοραστού φέρνοντας στο προσκήνιο το δυνατό συντομότερο κάποιο πρόσωπο που να διαθέτει ενωτικά χαρακτηριστικά (όπως λένε) το οποίο θα έχει και την όρεξη και τις γνώσεις να αντιπολιτευτεί από νωρίς τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη κ. Δημήτρη Κουρετα.

Ήδη εντοπίζεται σοβαρό πρόβλημα στην παράταξη του απερχόμενου Περιφερειάρχη με αρκετούς συμβούλους του να επιθυμούν την απομάκρυνση του, χρεώνοντας του μοιραία λάθη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και κατηγορώντας τον για αλαζονικές συμπεριφορές και αντιλήψεις.

Το ότι απομάκρυνε τόσα αξιόλογα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από κοντά του είναι ο βασικότερος λόγος για τον οποίο χάσαμε“, λένε όσοι γνωρίζουν από μέσα τα πράγματα καλύτερα απαριθμώντας και καμία δεκαριά πρώην αντιπεριφερειάρχες, και συμβούλους του που φύγανε νύχτα και διωγμένοι από την Περιφέρεια.

Ο ίδιος βέβαια προτιμά να συνεχίζει την τακτική αυτή και να ασχολείται με διάφορους φανταστικούς εχθρούς εντός και εκτός Νέας Δημοκρατίας αγνοώντας πλήρως την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται με διάφορες δικαστικές έρευνες μέχρι και για κακουργήματα να πλανώνται πάνω από το κεφάλι του.

Σε κάθε περίπτωση πάντως αυτή η κατάσταση δε σταματά τους σχεδιασμούς της Νέας Δημοκρατίας ούτε όμως όσων βλέπουν την Περιφέρεια Θεσσαλίας ως μια εξαιρετική περίπτωση συνέχισης της πολιτικής τους καριέρας.

Τα ονόματα τα οποία ακούγονται και εξετάζονται ενδελεχώς όπως μαθαίνουμε το τελευταίο διάστημα είναι του νυν Βουλευτή Λάρισας κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου, που αν και είναι νωρίς συγκεντρώνει αρκετά καλές γνώμες, της κας Ρένας Καραλαριώτου, πρώτης επιλαχούσας Βουλευτριας του Νομού που διετέλεσε και η ίδια Αντιπεριφερειάρχης και γνωρίζει καλά τα μέσα και τα έξω της Περιφέρειας Θεσσαλίας αλλά και του φέρελπι νέου υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ κ. Θανάση Παιδή που και ο ίδιος διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης και -χαίρει υψηλής εκτίμησης στους ψηφοφόρους- πριν οι σχέσεις του με τον Αγοραστό διαταραχθούν επίσης.

Πηγή: pineiosnews.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.