Θανάσης Μπίζιος: «Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της θέσης που αναλαμβάνω»

Ο Θανάσης Μπίζιος αναδείχθηκε νέος επικεφαλής του συνδυασμού «ΑλλάΖουμε», μετά από τις σχετικές διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης του συνδυασμού το απόγευμα της Πέμπτης στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου στην Ελασσόνα.

Σε δήλωση του κ.Μπιζιος μετά την εκλογή του ανέφερε τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους της Δημοτικής μου ομάδας οι οποίοι με την ομόφωνη απόφασή τους με επέλεξαν ως επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης μας «ΑλλαΖουμε» και την απόλυτη στήριξη στο πρόσωπο μου. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Ευαγγέλου για την μέχρι σήμερα συνεργασία μας αλλά και την δυνατότητα που μου έδωσε μέσα από την παράταξη που δημιούργησε να με ωθήσει να εμπλακώ με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Με αίσθημα ευθύνης και συνάμα με γνώμονα το κοινό καλό θα τιμήσω την επιλογή των συναδέλφων μου να με επιλέξουν ομόφωνα επικεφαλής της παράταξης μας.

Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της θέσης που αναλαμβάνω και από κοινού να συνεχίσουμε να τιμούμε με αξιοπρέπεια, ηθική και ανιδιοτέλεια την εμπιστοσύνη του Ελασσονίτικου λαού πας μας τίμησε με την ψήφο του». 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.