Με τους VEGAS ανάβει αύριο Τρίτη το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Ελασσόνα

Με το δημοφιλές συγκρότημα «VEGAS» και τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ελασσόνας θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας αύριο Τρίτη 5 Δεκεμβρίου.

Τα λαμπιόνια θα ανάψουν στις 8 το βράδυ, κηρύσσοντας την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, ενώ την εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι Vegas, ένα ελληνικό urban pop μουσικό συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2009 από τον Zeraw και τους συνεργάτες του. Από τα πρώτα τους κιόλας cd singles, τα οποία είχαν τίτλους «Τους πονάει» και «Ήρθε η Στιγμή», οι Vegas μπήκαν στις καρδιές όλων μας δημιουργώντας στα live τους μια φανταστική ατμόσφαιρα. Συνέχισαν την πορεία τους με μεγάλες επιτυχίες όπως «Πιο ψηλά» «Μη Σταματάς», «Φιλί» και «Μη Σε Νοιάζει", "Πάντα Καλοκαίρι" κ.α. Οι Vegas υπόσχονται ένα μοναδικό live για τους κατοίκους του δήμου. 

Ο Δήμος Ελασσόνας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης θέλοντας να συμβάλει στο εορταστικό κλίμα των ημερών, οργανώνει ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων καθ' όλη τη διάρκεια των εορτών έως και τα Θεοφάνεια το οποίο θα αναρτηθεί στη σελίδα του δήμου www.dimoselassonas.gr

Κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων θα λειτουργεί CAROUSEL και ΤΡΑΙΝΑΚΙ, με δωρεάν είσοδο για το κοινό, ενώ μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν θεατρικές παραστάσεις και εορταστικές εκδηλώσεις.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.