«Χριστούγεννα στην Ευρώπη» | Συναυλία από τα Χορωδιακά Σύνολα του Δήμου Ελασσόνας

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας σας προσκαλεί στη χριστουγεννιάτικη συναυλία «Χριστούγεννα στην Ευρώπη» με τα Χορωδιακά Σύνολα του Δήμου Ελασσόνας, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, ώρα 7:00 μ.μ., στην αίθουσα θεάτρου «Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη», στην Ελασσόνα.

Η Μικτή και η Παιδική Χορωδία του Δήμου Ελασσόνας υμνούν τη γέννηση του Θείου Βρέφους και διαλαλούν το χαρμόσυνο μήνυμα με γνωστές μελωδίες από την Ευρώπη. Οι χορωδοί και η μαέστρος θα στείλουν τις ευχές τους για τις γιορτινές μέρες, με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κάλαντα και ύμνους. Ένα μουσικό οδοιπορικό σε μελωδίες της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Πολωνίας, της Ισπανίας, με κατάληξη την Ελλάδα. Ένα ταξίδι στο χρόνο, με τραγούδια απ’ το Μεσαίωνα και την Αναγέννηση μέχρι τις μέρες μας, στο οποίο όλοι οι άνθρωποι επί γης, με μια φωνή, υμνούν τον ερχομό του Θεανθρώπου.

Τη χορωδία συνοδεύουν στο πιάνο ο Παναγιώτης Μπαλανίκας και στο μεταλλόφωνο η Μαρία Κισκίνη. Διευθύνει η Ευλαμπία Ντούλα.

Είσοδος ελεύθερη

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.