Έναρξη νέων Προγραμμάτων Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Κ.Δ.Β.Μ. - Αιτήσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας ανακοινώνεται ότι ξεκινάνε νέα τμήματα Προγράμματος εκπαίδευσης ενηλίκων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Ελασσόνας, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής μέχρι και την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δια Βίου Μάθησης θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο 2024 την υλοποίηση Εργαστηρίων Κατάρτισης Ενηλίκων με τη μορφή επτά (7) ταχύρρυθμων σεμιναρίων των τριάντα (30) ωρών έκαστο, στο πλαίσιο των Δράσεων του Δήμου Ελασσόνας για την κατάρτιση των πολιτών σε διάφορους τομείς που τους ενδιαφέρουν. Ακολουθεί ο πίνακας με τα προσφερόμενα προγράμματα κατάρτισης ενηλίκων και οι ενδεικτικές ημέρες και ώρες παρακολούθησής τους:


Τα «Εργαστήρια Κατάρτισης Ενηλίκων 2024 - Α΄ φάση» αποτελούν μια αποκλειστική χωρίς αποκλεισμούς ταχύρρυθμη και ευέλικτη πρωτοβουλία του Δήμου Ελασσόνας αναφορικά με την εκπαίδευση ενηλίκων. Τα προγράμματα κατάρτισης θα προσφερθούν από
 το Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ελασσόνας, Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας - Ανατολικό Κτήριο (πρώην ΔΕΥΑΕΛ) δια ζώσης και εξ αποστάσεως σε όλους τους ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και σε μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, με την επισήμανση ότι το ένα εξ αυτών, το πρόγραμμα «Ζωγραφική», προσφέρεται εθελοντικά από τον εκπαιδευτικό και εικαστικό κο Σάκη Γκουντρουμπή.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα προγράμματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής δήλωσης/αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερομένου. Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν μετά την συμπλήρωση ικανοποιητικού αριθμού αιτήσεων συμμετοχής και στη συνέχεια, μετά από επιτυχή παρακολούθηση, θα εκδίδεται Βεβαίωση Παρακολούθησης Εργαστηρίου Κατάρτισης/ μη τυπικής-άτυπης εκπαίδευσης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα παραλαμβάνονται από το Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Ελασσόνας από σήμερα Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 έως και την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 εργάσιμες ημέρες και ώρες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:

Δ/νση: Δημάρχου Χρ. Βλαχοδήμου 1 (πρώην ΔΕΥΑ), Ελασσόνα Τ.Κ. 40 200, Τηλ.: 2493493615 - Email: diaviou@dimoselassonas.gr 

Υπεύθυνη Οργάνωσης: Μαρία Φακή, Αν. Προϊσταμένη Τμήματος Διά Βίου Μάθησης Δήμου Ελασσόνας (Τηλ.: 2493493615 - Email: mfaki@dimoselassonas.gr)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν, να συμπληρώσουν και να αποστείλουν ηλεκτρονικά την αίτηση από την ιστοσελίδα του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Ελασσόνας:  https://kdvm.dimoselassonas.gr/


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.