Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ομάδα Alfa Romeo 156 HillClimb Greece

 Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ομάδα Alfa Romeo 156 HillClimb Greece ευχόμενη το 2024 καλούς και ασφαλείς αγώνες με μεγάλη δόση "τρέλας" για αυτό που κάνουμε, να προάγουμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό έχοντας αρωγό το "Ευ Αγωνίζεσθαι, όπως αναφέρουν σε δελτίο τύπου στο οποίο αναλυτικά αναφέρουν.

"Έφτασε η στιγμή για την δική μας ομάδα να κόψει την πίτα και να ευχηθεί για το 2024 καλούς και ασφαλείς αγώνες με μεγάλη δόση "τρέλας" για αυτό που κάνουμε, να προάγουμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό έχοντας αρωγό το "Ευ Αγωνίζεσθαι"

Καλή Χρονιά λοιπόν με υγεία για όλο τον κόσμο και καλά αγωνιστικά χιλιόμετρα σε όλους τους συναθλητές μας.

Το ευχαριστώ είναι λίγο για τον Βασίλη και τον Κώστα Νταλαμπύρας Service που αναλαμβάνουν πάντα την προετοιμασία και τεχνική υποστήριξη του αυτοκινήτου καθώς και για την μεγάλη βοήθεια του Giorgos Tsiaras που είναι πάντα παρόν.

Ιδιαίτερη μνεία και για την βοήθεια του Kostas Mamatis και την Sportwheels Mamatis Chasiotis που ανέλαβαν τη βελτίωση στο στήσιμο του αυτοκινήτου καθώς και την παροχή των ελαστικών.

Μεγάλο το ευχαριστώ και στην Atomon Energy που έχει αναλάβει από την πρώτη στιγμή την προμήθεια ανταλλακτικών  του αγωνιστικού και συνεχίζει".

Ευχαριστούμε τους υποστηρικτές και χορηγούς που είναι κοντά μας και αυτή τη χρονιά:

Σταύρος Γκαντούνας

ΕΚΟ Καύσιμα Εορδαιας

Ντίνας Ηλίας - Revlimit Ecu Tuning Λάρισας

De-Tox Cafe

Akis Messis

KW suspensions

Giorgos Retsonis

Makis Daglis

Stauros Daglis


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.