Στο σκοπευτήριο της ΕΛΑΣ για εκπαίδευση ο “Αττικάρχης” Αστέριος Μαντζιώκας

Μάχιμος σε όλους τους βαθμούς της καριέρας του παραμένει ο «Αττικάρχης», Υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας από την Τσαριτσάνη Ελασσόνας.

Πρόσφατα επισκέφτηκε ένα από τα σχολεία του Τμήματος Εκπαίδευσης της ΓΑΔΑ, στο σκοπευτήριο της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων της Αστυνομίας στο Μαρκόπουλο, και φορώντας φόρμες και άρβυλα πέρασε και ο ίδιος την διαδικασία εκπαιδευτικών βολών με διάφορα όπλα.

Και μάλιστα όπως μας είπαν οι έμπειροι εκπαιδευτές του Τμήματος αυτού, με απόλυτη επιτυχία.

Ο «Αττικάρχης» σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει σχετικά: «Η Ελληνική Αστυνομία για την διατήρηση ενός  ανθρώπινου δυναμικού με υψηλές ικανότητες, ιδιαίτερη έμφαση δίνει στην εκπαίδευση και μετεκπαίδευση των μελών της.

Συγχαρητήρια στο Τμήμα Εκπαίδευσης της Γ.Α.Δ.Α για τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στον τομέα της συνεχόμενης εκπαίδευσης των Αστυνομικών μας με την παροχή ποιοτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων εκπαίδευσής τους….

Το Προσωπικό του αποτελεί τιμή για την Αστυνομία μας, αφού αποδεικνύει στην πράξη την αναγνώριση που λαμβάνει για το επίπεδο επαγγελματισμού, εκπαίδευσης και γνώσεων των εκπαιδευτών του.»

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.