Θλίψη στη κοινωνία της Ελασσόνας - Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Θωμάς (Μάκης) Δρυστέλλας

 Θλίψη σκόρπισε στη κοινωνία της Ελασσόνας, η είδηση πως ο Θωμάς Δρυστέλλας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, λόγω προβλήματος υγείας, το πρωί της Κυριακής 7 Ιανουαρίου 2024.

Ο Θωμάς Δρυστέλλας διατηρούσε για πολλά χρόνια κατάστημα εστίασης στο κέντρο της πόλης, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε βγει στη σύνταξη και είχε αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση, ο γιος του Κώστας Δρυστέλλας.

Οικογενειάρχης, άνθρωπος φιλόξενος, εργατικός, έζησε από τα πρώτα του βήματα στο εμπόριο και στην εστίαση και ήταν ένας εξυπηρετικός επαγγελματίας, που όλοι είχαν να τονίζουν την αξία που έδινε στο ίδιο το επάγγελμα που εξασκούσε, στη πόλη της Ελασσόνας.

"Το Στέκι" αποτελούσε το μέρος πολλών ηλικιών, για τον καφέ τους, την ανάγνωση της πρωινής εφημερίδας και φυσικά τις συζητήσεις σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο. Στη συνέχεια το διαδέχτηκε το "Αερικό" του γιου του Κώστα, που μέχρι και σήμερα παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες σε καθημερινή βάση στη κοινωνία της πόλης.

Ο Θωμάς Δρυστέλλας τα τελευταία χρόνια αρέσκονταν στις αγαπημένες του πρωινές και απογευματινές παρέες με τους συνομιληκούς του, για το καφεδάκι τους, το χαρτάκι τους και τις όμορφες στιγμές ενός "απόμαχου" συνταξιούχου πολίτη, σε ηλικία 71 ετών. Πάντα με χιούμορ, ευδιάθετος και φιλόξενους προς όλους, εξέφραζε τις ανησυχίες του για τα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα της καθημερινότητας.

Η απώλειά του γέμισε με θλίψη τον εμπορικό κόσμο, τη κοινωνία της πόλης και τους συναδέλφους του. Ο Θωμάς Δρυστέλλας αφήνει πίσω του, τη σύζυγό του Ευαγγελία, τα παιδιά του Κωνσταντίνο, Μαρία και Ευαγγέλο και τους υπόλοιπους συγγενείς του.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου και ώρα 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ελασσώνος, ενώ η σορός του θα βρίσκεται εκεί στις 12:30πμ. 

Τον πολυαγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, αδελφό και θείο ΘΩΜΑ ΔΡΥΣΤΕΛΛΑ, ετών 71, κηδεύουμε τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου και ώρα 13:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ελασσώνος.

Καλούμε τους συγγενείς και φίλους να προσέλθουν και να συνοδεύσουν την εκφορά του.

Η σορός του εκλιπόντα θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ελασσώνος από τις 12:30μμ.

Η σύζυγος: Ευαγγελία
Τα τέκνα: Κωνσταντίνος, Μαρία, Ευάγγελος
Τα αδέλφια: Στέφανος

Τα ανίψια, οι λοιποί συγγενείς.

Η οικογένεια του εκλιπόντος επιθυμεί αντί στεφάνων, να πραγματοποιηθεί η οικονομική ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου Γαλανοβρυσης.

Σημ.: Ο καφές θα δοθεί στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων "Φαντασία".


Εκ του Οίκου Τελετών "ΙΓ" Ιωάννη Γκουγκουματη

Πηγή: elassona-city.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.