Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΟΕ | 1-0 τον Απόλλων Λάρισας (φωτ.)

 Χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό, Χάρης Μουλτσιάς στο 48΄ο Π.Ο.Ε, κατάφερε να ξεπεράσει ανώδυνα το εμπόδιο του μαχητικού Απόλλωνα Λάρισας με 1-0 και επέστρεψε στις νίκες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική στο Συκούριο.

Παιχνίδι αμφίρροπο από τα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν αλλά οι Ελασσονίτες είχαν την ουσία. Στο 94΄αποβλήθηκε ο Γκαμπέτας.

Ντεμπούτο στο σημερινό παιχνίδι έκανε και το νέο απόκτημα της ομάδας της Ελασσόνας, ο Κολομβιανός Palachios, που αντικατέστησε το σκόρερ Χάρη Μουλτσιά.
Π.Ο.Ε (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας (46′ Μαλάκος), Κορτσάρι, Λαγός, Κριεζής, Καραμούλας (65′ Καραγκούνης), Γκαμπέτας, Κουκούλης, Ιγγλέζος, Ρολντάν, Μουλτσιάς (70′ Παλάσιος).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τ. Βενέτης): Φαρμάκας, Νικολακούλης, Γερεντές Γ., Λάιος, Μπαγιώτας (77′ Λεπενιώτης), Μπουκουβάλας, Μπόρος (40′ Γιασιάς), Χατζηλιόντας (77′ Κούρτι), Τσιούτσιας (77′ Γκάτης), Τσαπατόρης, Γερεντές Θ. (55′ Χατζής).
Α.Ν. - Με πληροφορίες από larisagoal.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.