«Κυανόλευκο» το ντέρμπι της Ελασσόνας – Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ ο ΠΟΕ

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου Ελασσόνας, για να παρακολουθήσει το ντέρμπι για την 5η φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, ανάμεσα στον ΠΟΕ και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Η ομάδα της Τσαριτσάνης ήταν αυτή που απείλησε πρώτη τη αντίπαλη εστία με σουτ του Δραχαλίβα στο 4ο λεπτό το οποίο όμως πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γούπου.

Από εκείνο το σημείο και μετά όμως, η ομάδα της Ελασσόνας, έφτασε σε αρκετές φάσεις κοντά στο γκολ, το οποίο πέτυχε λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ο Μουλτσιάς με υπέροχο δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στο «γάμα» της εστίας του Νούσια.

Ο Ματούλας και ο Σεμερζίδης, δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Γούπο στο 43’ και στο 44’ με το 1-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, παρ'ολα αυτά όμως οι ποδοσφαιριστές του Ζήση Ζιάγκα προσπαθούσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα για να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση και οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Μπακογιάννη να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης.

Στο 55' θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη ο Μιφτάρι, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες, με αποτέλεσμα να γύρει η πλάστιγγα προς την πλευρά των γηπεδούχων που μετά από αρκετές προσπάθειες θα κάνουν το 2-0 στο 88’ με υπέροχο διαγώνιο σουτ του Ιγγλέζου, και στην εκπνοή του αγώνα το 3-0 με κοντινή προβολή του Μουλτσιά, δίνοντας πανηγυρικό τόνο στην πρόκριση του ΠΟ Ελασσόνας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Το φιλμ του αγώνα:
4’ Σουτ Δραχαλίβα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γούπου.
5’ Διαγώνιο σουτ του Κορτσάρι, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Νούσια.
14’ Σουτ του Κουκούλη, μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Νούσιας .
15’ Σουτ του Ρολντάν πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Νούσια.
16’ Σουτ του Κορτσάρι στο βρίσκει στο δοκάρι και στην αμέσως επόμενη φάση νέο σουτ από τον Κορτσάρι έδιωξε σε κόρνερ ο Νούσιας.
32’ Σουτ του Μουλτσιά στα χέρια του Νούσια.
40’ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη, αδύναμη κοντινή προβολή του Κουκούλη στα χέρια του Νούσια.
42’ Μετά από ωραία ενέργεια του Ρολντάν, η μπάλα θα φτάσει στον Μουλτσιά, που με πολύ ωραίο σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0
43’ Σουτ του Ματούλα, μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Γούπος.
44΄Σουτ του Σεμερτζίδη, απέκρουσε ο Γούπος με τα πόδια, και στη συνέχεια έδιωξε σε κόρνερ ο Κριεζής.
54’ Σουτ του Καραγκούνη έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Νούσιας.
55’ Αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μιφτάρι.
65’ Σουτ του Καραμούλα, έδιωξε σε κόρνερ ο Νούσιας.
67’ Χλιαρό πλασέ του Κουκούλη μετά από πάσα του Ρολντάν στα χέρια του Νούσια.
70’ Μακρινό σουτ του Κριεζή στα χέρια του Νούσια.
87’ Μακρυνό σουτ του Κωνσταντινίδης έδιωξε σε κόρνερ ο Νούσιας.
88’ Με διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή ο Ιγγλέζος θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Νούσια για το 2-0. 
90+5 Με κοντινή προβολή ο Μουλτσιάς θα διαμορφώσει το τελικό 3-0.

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Κορτσάρι, Λαγός, Κριεζής, Καραμούλας (85’ Κωνσταντινίδης), Γκαμπέτας, Κουκούλης, Ρολντάν (74’ Ιγγλέζος), Καραγκούνης (71’ Μαλάκος), Μουλτσιάς.
Οικ. Τσαριτσάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Νούσιας, Ντούφας, Γκαντούνας (46’ Γκαραλιάκος), Αυλογιάρης, Κατσιαντώνης, Μιφτάρι, Δραχαλίβας (46’ Δριστέλας), Σουγλής (46’ Γανός), Σεμετζίδης (63’ Λαζαρίδης), Ματούλας (72’ Τσούτσας), Μπουμπουνάρας.
Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Μάνος, Μίχος
Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.