Συνάντηση της ΛΑΜΚΕ με το Δήμαρχο Αγιάς για το Ράλλυ Σπριντ Αγιάς

Με τον Δήμαρχο Αγιάς κο Αντώνη Γκουντάρα συναντήθηκε κλιμάκιο της ΛΑΜΚΕ, προκειμένου να τον ενημερώσει και να συζητήσουν για το επικείμενο Ράλλυ Σπριντ Αγιάς που πρόκειται να διεξαχθεί στις 18-19 Μαΐου 2024.

 Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ βορείου Ελλάδος και είναι ο δεύτερος κατά σειρά από τους τέσσερις αγώνες του θεσμού.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η κ. Γεωργία Ποτούλα, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας και Πολιτισμού, ο κ. Μιλτιάδης Ζιάκας, γυμναστής-προπονητής ποδοσφαίρου, προϊστάμενος του ΚΕΠ Αγιάς και συντονιστής μεταξύ Δήμου Αγιάς και διοργανωτών.

Από την ΛΑΜΚΕ συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Περίφανος και ο υπεύθυνος προβολής κ. Αθανάσιος Ντούφας.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την οργάνωση του αγώνα (διαδρομή, μέτρα ασφαλείας, πανηγυρικές εκδηλώσεις, παροχές) αλλά και την προβολή της περιοχής όπου θα διεξαχθεί καθώς και τη μελλοντική εξέλιξη του αγώνα.

Είναι πολύ θετικό ότι οι αρχές της περιοχής θέλουν αθλητικές εκδηλώσεις που θα προβάλλουν πανελλαδικά τον τόπο τους, αποκομίζοντας όφελος για την τοπική κοινωνία. 

Η συνεργασία όλων των φορέων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια επιτυχημένη εκδήλωση.

 Επιθυμία όλων είναι η διοργάνωση ενός αγώνα ράλλυ που θα έχει τον χαρακτήρα γιορτής, αφήνοντας ικανοποιημένους τους αγωνιζόμενους αλλά και την περιοχή διεξαγωγής. 

Οι αυτοψίες στη διαδρομή του αγώνα και στην ευρύτερη περιοχή όπως και οι συναντήσεις με τους φορείς θα συνεχιστούν. Μείνετε συντονισμένοι…


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.