Λύγισε από την άσπρη βούλα ο Οικ.Τσαριτσάνης (φωτ.)

Σ ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με αρκετές δυνατές μονομαχίες, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης γνώρισε την ήττα  με 0-1 στην έδρα του, στο ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα στην Ανθούπολη.

0-0 έλειξε το πρώτο ημίχρονο το οποίο είχε λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τους φιλοξενούμενους όμως να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Οικονόμου ισορρόπησαν το παιχνίδι, προσπαθώντας να βρουν διαδρόμους για την απέναντι εστία χωρίς όμως επιτυχία.

Οι φιλοξενούμενη θα κερδίσουν πέναλτι στο 72’ σε ανατροπή του Αναγνώστη, το οποίο θα εκτελέσει εύστοχα ο Κουβελάς, κάνοντας το 0-1 που θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Το φιλμ του αγώνα:
9’ Τετ-α-τετ του Μούτσα με τον Νούσια, με τον τερματοφύλακα της Τσαριτσάνης να αποσοβηθεί τον κίνδυνο για την εστία του. 
19’ Κεφαλιά του Τσάτσου μετά από εκτέλεση κόρνερ, μπλόκαρε ο Νούσιας.
29΄Σουτ του Σουγλή πέρασε άουτ.
45+2 Σουτ του Σκούπρα και στη συνέχεια του Τσάτσου κόντραραν σε αμυντικούς.
46’ Πολύ καλό σουτ του Δραχαλίβα από αρκετά πλάγια θέση, έδιωξε με υπερένταση ο Ντιντής.
64’ Σουτ του Ματούλα έξω από την περιοχή πέρασε άουτ.
72’ Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Αναγνώστη, ο Κουβελάς θα κάνει το 0-1 για την ομάδα της Ανθούπολης.
81’ Σουτ του Τσούτσα από πλάγια θέση, μπλοκάρει ο Ντιντής.
83’ Σουτ του Σέσι έξω από την περιοχή πέρασε άουτ.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Νούσιας, Ντούφας, Μπουμπουνάρας, Αυλογιάρης, Κατσαντώνης (79’ Γανός), Μιφτάρι, Δραχαλίβας (62’ Τσούτσας), Σουγλής, Σεμερτζίδης (62’ Σταμάτης) , Ματούλας (79’ Λαζαρίδης), Γκαραλιάκος  (55' Δριστέλας).

Α.Ο. Ανθούπολης (Χρήστος Χατζηλιάδης): Ντιντής, Καραμπούζης, Τσάτσος, Λάιος, Γιαννακόπουλος, Σκούπρα, Κουβελάς (89’ Κατσαβέλας), Σέσι, Αναγνώστης (84’ Αργύρης), Μούτσα, Βλαχάκης (58’ Παπαδάκος)

Πριν την έναρξη του αγώνα, η ομάδα της Ανθούπολης δια του αρχηγού Μπλέντι Σέσι κατέθεσε τιμητικά ανθοδέσμη στην προσωπογραφία του αξέχαστου Γιώργου Μητσιμπόνα, υπό το γενικό χειροκρότημα των φιλάθλων.

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.