Κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: Προϊστάμενος Επιτελείου ο Τσαρτσανιώτης υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας

Ο υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας, από την Τσαριτσάνη Ελασσόνας, είναι ο νέος Προϊστάμενος Επιτελείου όπως αποφάσισε σήμερα το ΚΥΣΕΑ.

Συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 16 Ιανουαρίου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) με αντικείμενο την επιλογή νέου αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και νέου αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος.

Με απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, νέος αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επελέγη ο Υποστράτηγος, Δημήτριος Μάλλιος, ο οποίος προάγεται στον βαθμό του Αντιστρατήγου.

Το ΚΥ.Σ.Ε.Α. απένειμε στον Λάζαρο Μαυρόπουλο τον βαθμό του Στρατηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και τον τίτλο του επίτιμου Αρχηγού του Σώματος.

Επίσης κατά τη συνεδρίαση του, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας επέλεξε για αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος τον Αντιστράτηγο Θεόδωρο Βάγια.

Στον αποστρατευθέντα αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Γεώργιο Πουρναρά, απονεμήθηκε ο βαθμός του Στρατηγού εν αποστρατεία και ο τίτλος του Επίτιμου Αρχηγού του Π.Σ.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.