Τιμήθηκαν οι Τρεις Ιεράρχες στην Τσαριτσάνη

 Τιμήθηκε σήμερα στους ιερούς ναούς της Τσαριτσάνης , στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων και στον ιερό ναό των Αγίων Ταξιαρχών η μνήμη των Τριών Ιεραρχών και Προστατών της Ελληνικής Παιδείας Με την θεία λειτουργία και Κατά την διάρκεια της θείας λειτουργίας, τελέστηκε αρτοκλασία..

Πιο συγκεκριμένα, οι Ιερείς της Τσαριτσάνης Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Κοντοτάσιος, π. Αθανάσιος Αποστόλου και ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Αλεξανδρις Νεζεργιώτης,ιερούργησαν στος ιερούς ναούς των Αγίων Αναργύρων και Αγίων Ταξιαρχών, παρόντων των εκπαιδευτικών, αλλά και αντιπροσωπειών των σχολικών μονάδων του χωριού Μας, του Γυμνασίου και Λυκειακών Τάξεων Τσαριτσάνης και του Δημοτικού Σχολείου Τσαριτσάνης και ευλαβών χριστιανών και τέλεσαν την θεία Λειτουργία για τη μνήμη των τριών ιεραρχών .

Την ομιλία για τους επιφανείς προσωπικότητες των τριών ιεραρχών έκανε ο Θεολόγος Καθηγητής του Γυμνασίου Τσαριτσάνης κ. Γεώργιος Βαρσαμής στους Αγίους Αναργύρους και η Δασκάλα κυρία Ζωή Χαλκιά Μητσιμπόνα στους Αγίους Ταξιάρχες...

Στη λήξη της θείας Λειτουργίας μοιράστηκε το αντίδωρο και η αρτοκλασία στους μαθητές στους πιστούς και στους εκπαιδευτικούς.

Πηγή: Τσαριτσάνη-News
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.