Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας Ε-twinning για το ΓΕΛ Τυρνάβου

 Στο ΓΕΛ Τυρνάβου απονεμήθηκε η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για το έργο e-twinning ‘Shakesploring English’ που πραγματοποιήθηκε κατά την σχολική χρονιά 2022-23 στο μάθημα των Αγγλικών από ομάδα μαθητών της Β Λυκείου. Στο έργο συμμετείχαν συνολικά 12 σχολεία από 4  χώρες: Ιταλία, Τουρκία, Ρουμανία, Ελλάδα. 

Αναλυτικά, επισημαίνονται τα εξής:

«Η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας αξιολογεί το έργο όλων των εκπαιδευτικών και των μαθητών που συμμετέχουν σε ένα έργο eTwinning. Τα έργα στα οποία απονέμεται η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας είναι εκείνα με την υψηλότερη κατάταξη μεταξύ εκείνων που έλαβαν την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας και αποτελούν  παραδείγματα επιτυχημένης ευρωπαϊκής συνεργασίας.

Προϋποθέσεις απονομής της Ευρωπαϊκής Ετικέτας Ποιότητας είναι για το eTwinning έργο να έχει προταθεί από τουλάχιστον έναν Εθνικό Οργανισμό Υποστήριξης μετά από διαλογή και να έχουν πρωτύτερα τιμηθεί τουλάχιστον 2 από τα συνεργαζόμενα σχολεία με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας. Σημαντικό ρόλο παίζει η βαθμολογία που έχει λάβει το έργο όσον αφορά στην ποιότητά του.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας που συμμετείχαν στο έργο και συνέβαλαν στην επιτυχία και αναγνώριση του».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.