Ζήσης Ζιάγκας: «Πρέπει να συνεχίσουμε με σοβαρότητα την προσπάθεια και να δίνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε κάθε παιχνίδι»

Με τους βαθμούς της νίκης επέστρεψε στην Ελασσόνα ο Π.Ο.Ε., ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» του ουραγού Ιπποκράτη με 2-0 και συγκατοικεί στην πρώτη θέση με την Ανθούπολη, στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ κατηγορίας DE-TOX. 

Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Ελασσόνας έχει μια σταθερή πορεία και ικανοποιημένος είναι ο τεχνικός των «κυανολεύκων» Ζήσης Ζιάγκας, που δουλεύει με τους παίκτες του σε πολύ καλό κλίμα και τα αποτελέσματα αποτυπώνονται στον αγωνιστικό χώρο.

Σε δηλώσεις του δε που έκανε για το παιχνίδι με τον Ιπποκράτη, αλλά και για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος, ο Λαρισαίος προπονητής επισήμανε τα εξής:

«Κερδίσαμε δείχνοντας μια καλή εικόνα και διαχειριστήκαμε όπως έπρεπε το παιχνίδι. Εκείνο που θέλω, πάντως, να επισημάνω είναι ότι έγινε ένα παιχνίδι της πρώτης κατηγορίας σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, που δεν βοήθησε καμία από τις δύο ομάδες.

Αγωνιστήκαμε όπως είχαμε σχεδιάσει για τον αγώνα και πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Πρέπει να συνεχίσουμε με σοβαρότητα την προσπάθεια και να δίνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, σε κάθε παιχνίδι».

-Πώς βλέπεις το φετινό Πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας;
«Το επίπεδο είναι μπορώ να πω σχετικά καλό και κάνουμε ουσιαστικά λόγο για πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Υπάρχουν 7-8 ομάδες που είναι δυνατές και από κει και πέρα οι άλλες είναι αδύναμες. Τέσσερις ομάδες όπως είναι σήμερα ο Π.Ο.Ε., η Ανθούπολη, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης και ο Σμόλικας, δείχνουν μέχρι τώρα πως είναι ομάδα των δυνατών και πιστεύω πως αυτή η εικόνα θα διατηρηθεί μέχρι το φινάλε.

Εμένα προσωπικά με προβληματίζουν οι αγωνιστικοί χώροι και καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, γήπεδα σαν αυτό που παίξαμε το Σάββατο σίγουρα δημιουργούν πολλές δυσκολίες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε».

-Θα γίνουν μεταγραφές για να ενισχυθεί το ρόστερ ή η ομάδα θα παραμείνει όπως είναι και σήμερα;
«Πρόθεση δική μου και της διοίκησης είναι να κάνουμε 2-3 προσθήκες, με παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν, αλλά και να έχουν οικονομικές απαιτήσεις που θα είναι σε λογικά επίπεδα. Δεν υπάρχει η δυνατότητα για να κάνουμε κινήσεις εντυπωσιασμού και γι’ αυτόν τον λόγο δεν βιαζόμαστε. Έχουμε έναν μήνα μπροστά μας και θα πάρουμε ποδοσφαιριστές που θα ταιριάζουν στη φιλοσοφία μας και θα έρθουν σεβόμενοι την ιστορία που έχει η ομάδα μας. Διαφορετικά εάν δεν βρούμε αυτό που θέλουμε, δεν θα κάνουμε μεταγραφές.

Κι εδώ θέλω να ξεκαθαρίσω πως δουλεύω με παιδιά που έχουν φιλότιμο και είναι πολύ καλοί χαρακτήρες. Είμαι, λοιπόν, πολύ ευχαριστημένος από τη συνέπεια που δείχνουν και μέχρι το τέλος συνεχίζουμε την προσπάθεια και κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (14/1, 15:00)
Δωτιέας Αγιάς-Μαυροβούνι
Αχιλλέας Φ.-Παναγροτικός (3-0 ά.α.)
Ηρακλής Λάρ.-Ιπποκράτης
Ανθούπολη-Σμόλικας
Π.Ο. Ελασσόνας-Αγ. Ανάργυροι
Αργυροπούλι-Οικονόμος
Φαλανιακός-Συκούριο
Δαμασιακός-Πελασγιώτιδα
Απόλλων Λάρ.-Γόννοι

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ανθούπολη    49-3    39
2. Π.Ο. Ελασσόνας    38-8    39
3. Σμόλικας    31-10    37
4. Οικονόμος    41-10    36
5. Απόλλων Λάρ.    27-11    29
6. Ηρακλής Λάρ.    21-15    24
7. Δωτιέας Αγιάς    17-16    23
8. Μαυροβούνι    17-19    23
9. Γόννοι    23-19    21
10. Συκούριο    23-24    20
11. Δαμασιακός    17-21    19
12. Φαλανιακός    18-26    17
13. Αχιλλέας Φ.    22-27    16
14. Άγ. Ανάργυροι    18-30    15
15. Αργυροπούλι    17-46    10
16. Πελασγιώτιδα    15-34    9
17. Ιπποκράτης    15-45    6

*Ο Παναγροτικός Νίκαιας έχει αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα.

Με πληροφορίες από την Εφ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.