Ατύχημα στη Μελούνα – Αυτοκίνητο έφυγε σε γκρεμό – Άγιο είχε ο οδηγός (φωτ.)

 Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στα Αστυνομικά Τμήματα Ελασσόνας και Τυρνάβου, μετά από ενημέρωση ότι έφυγε εκτός δρόμου αυτοκίνητο στο δρόμο της Μελούνας.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες, το αυτοκίνητο βρέθηκε μετά τη στροφή στη θέση «σταυρός», “κρεμασμένο” στο γκρεμό, σε περίπου 50 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο.

Με το που εντοπίστηκε το αυτοκίνητο από αστυνομικούς του ΑΤ Τυρνάβου, ειδοποιήθηκε η ΠΥ Ελασσόνας που έφτασε άμεσα στο σημείο με δύο άνδρες και ένα όχημα, όπου έμπειρος αναρριχητής προσέγγισε με προσοχή το αυτοκίνητο διαπιστώνοντας ότι δεν υπάρχουν άτομα εντός του οχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού μας, το αυτοκίνητο ήταν νοικιασμένο από γραφείο της Θεσσαλονίκης από άτομο που είναι κάτοικος εξωτερικού με καταγωγή την περιοχή της Ελασσόνας. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί ήρθαν σε επικοινωνία με το γραφείο ενοικιάσεων, όπου βρήκαν το τηλέφωνο του οδηγού, με τον οποίο επικοινώνησαν και είναι καλά στην υγεία του.

Προφανώς ο οδηγός στάθηκε τυχερός στην ατυχία του και απεγκλωβίστηκε μόνος του καταφέρνοντας, παρά το αρχικό σοκ, να φτάσει στην κεντρική οδό και να ζητήσει βοήθεια από διερχόμενους οδηγούς.

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.