Χόρεψε ο Σύνδεσμος Σαμαριναίων Λαρίσης και Περιχώρων «Αγία Παρασκευή» (φωτ.)

 Το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024, διοργανώθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Συνδέσμου Σαμαριναίων Λαρίσης και Περιχώρων ‘’Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ’’. Στην κατάμεστη αίθουσα του Palladium, οι Σαμαριναίοι αντάμωσαν και χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, συνοδεία της ορχήστρας των Τάκη και Βαγγέλη Μπέτζιου και του Βαγγέλη Τόρη στο τραγούδι.  

Παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί της Σαμαρίνας από το παιδικό, το εφηβικό και το τμήμα ενηλίκων του Συνδέσμου με υπεύθυνους χοροδιδασκάλους την Δέσποινα Κόκρα και τον Μιχάλη Τσακνάκη.  

Ο Σύνδεσμος Σαμαριναίων ευχαριστεί ξεχωριστά όλες τις Σαμαριναίες και τους Σαμαριναίους, τις φίλες και τους φίλους της Σαμαρίνας και του Συνδέσμου, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά και όλα τα μέλη του Συνδέσμου που συνεισέφεραν στην άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης. Η συμμετοχή του κόσμου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας ήταν συγκινητική. 

Ο Σύνδεσμος Σαμαριναίων ευχαριστεί όλους όσοι προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο του χοροεσπερίδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι βουλευτές Ν. Λάρισας Χρήστος ΚαπετάνοςΜάξιμος ΧαρακόπουλοςΕυαγγελία ΛιακούληΒασίλης Κόκκαλης, – ενώ χαιρετισμούς απέστειλαν ο βουλευτής Λάρισας Χρήστος Κέλλας και ο βουλευτής Γρεβενών Ιωάννης Γιάτσιος – ,  η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Μαρία Γαλλιού, ο Δήμαρχος Λαρισαίων Αθανάσιος Μαμάκος, ο Δήμαρχος Τυρνάβου Αστέριος Τσικριτσής, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής και Περιαστικής Ανάπτυξης Λαρισαίων Κωνσταντίνος Βλαχούλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Λαρισαίων Ελευθέριος Τσουμάνης, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Παραγωγής Αγροτικής Οδοποιίας, Άρδευσης και Πολιτικής Προστασίας Τυρνάβου Νικόλαος Νταλαγιάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γρεβενών Νικόλαος Τσιουτσιούμης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ελασσόνας Αθανάσιος Μπίζιος, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Τ.Κ. Σαμαρίνας Ιωάννης Ζιάγκας και Κωνσταντίνος Κυπριζλής, η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Λαογραφικού Μουσείου Λάρισας και συνεργάτης του Δημάρχου Λαρισαίων σε θέματα πολιτισμού Φανή Καλοκαιρινού, εκπρόσωποι των Συλλόγων Αβδελλιωτών, του Συλλόγου Σμιξιωτών και του Συλλόγου Αετομηλιτσιωτών, η γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων Αθανασία Δρόσου,  ο Αντιπρόεδρος της της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας Ζήσης Παρλίτσης, η πρώην βουλευτής Στέλλα Μπίζιου, ο πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός, πρώην Πρόεδροι και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας.


Πηγή: larissanet.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.