Σε αποκατάσταση ζημιών σε πλακόστρωτους δρόμους σε Καρυά και Λιβάδι προχώρησε ο Δήμος Ελασσόνας

 Στην αποκατάσταση ζημιών σε πλακόστρωτους δρόμους στις κοινότητες Καρυάς και Λιβαδίου προχώρησε ο Δήμος Ελασσόνας, αλλάζοντας όψη στα πλακόστρωτα στους παραδοσιακούς ορεινούς οικισμούς, που είχαν υποστεί μεγάλες ζημιές λόγω της έλλειψης συντήρησης και το πέρασμα του χρόνου.  

Η αυτοψία των αρμόδιων υπαλλήλων της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου αποτύπωσε όλες τις φθορές στους δρόμους των κοινοτήτων και η διοίκηση του δήμου αποφάσισε την άμεση αποκατάσταση των ζημιών, με μία μελέτη την οποία ανέλαβε και είχε και την επίβλεψη των εργασιών ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Λάρισας «ΑΕΝΟΛ Α.Ε». Το συνολικό κόστος των συντηρήσεων ανήλθε στις 204.000 € ευρώ. 

Το έργο περιλάμβανε την προμήθεια και τοποθέτηση ακανόνιστης πέτρας, την κατασκευή υπόβασης από σκυρόδεμα, την καθαίρεση του υποστρώματος και των επί αυτού πλακών, καθώς και τον καταβιβασμό ή την ανύψωση φρεατίων, έτσι ώστε και η ασφάλεια των πολιτών. 

«O δήμος μας συνεχίζει την προσπάθεια για μια καλύτερη καθημερινότητα. Με αυτά τα έργα που επεκτείνονται σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου ενισχύουμε την ασφάλεια και βελτιώνουμε την καθημερινότητα του πολίτη. Με σειρά παρεμβάσεων που έχουμε δρομολογήσει σε πολλές κοινότητες, αναδεικνύουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής και επαναφέρουμε το Δήμο στον τουριστικό χάρτη» τονίζει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Γάτσας.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.