Εκλογές στον Σύνδεσμο Σαμαριναίων Λάρισας

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ και η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συνδέσμου Σαμαριναίων Λαρίσης και Περιχώρων «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ». 

Η συνέλευση θα ξεκινήσει στις 12 μ. στο εντευκτήριο του Συνδέσμου (Δευκαλίωνος 7) και έχει ως θέματα την Τροποποίηση Καταστατικού Συνδέσμου Σαμαριναίων Λάρισας, τον απολογισμό θητείας Δ.Σ. και την απαλλαγή Δ.Σ. 

Στη 1 θα ανοίξουν οι κάλπες και η διαδικασία ψηφοφορίας θα διαρκέσει μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Υποψηφιότητες μπορούν να υποβάλλονται στο email: samarinaioilarissas@hotmail.com μέχρι την Παρασκευή 23/02/2024, προκειμένου να καταστεί δυνατή η προετοιμασία των ψηφοδελτίων. 

Στην αίτηση πρέπει να αναγράφονται τα στοιχεία των υποψηφίων (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, ημερομηνία γέννησης και τηλέφωνο). 

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής της υποψηφιότητας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την υποψηφιότητα και τα στοιχεία τους στο τηλέφωνο 6986-248.300 (Μήλιου Ευρυδίκη - Γραμματέας).

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.