Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Ε.Ο.Σ. Κοκκινοπηλού

 Ο Ε.Ο.Σ. Κοκκινοπηλού, πραγματοποίησε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στον αύλειο χώρο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Κοκκινοπηλού. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Εφημέριος του Ενοριακού Ναού Αγ. Νικολάου Λόφου Πάτερ Χρήστος Μαχρέμης.

Ο Πρόεδρος κ. Σωτήρης Ζιακούλης ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την εθελοντική συμβολή τους στην πορεία και το έργο του Συλλόγου και ευχήθηκε στους παρισταμένους η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία και δημιουργία. Στη συνέχεια, κάνοντας αρχικά έναν απολογισμό του έργου του Συλλόγου την χρονιά που πέρασε, αναφέρθηκε στις προκλήσεις & τον σχεδιασμό για την νέα χρονιά ώστε ο Ε.Ο.Σ. Κοκκινοπηλού να  συνεχίσει δυναμικά το έργο του με διοργάνωση εκδηλώσεων και με ανάληψη πρωτοβουλιών διεκδικώντας πάντα το καλύτερο για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Το φλουρί κέρδισε η κ. Αννα Βελλή και έλαβε το συμβολικό δώρο, ένα  παγούρι επαναχρησιμοποιούμενο για δραστηριότητες στη φύση , αντιπροσωπευτικό της δράσης  που ανέλαβαν από κοινού  ο ΕΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΗΛΟΥ, ο  Faethon Skyrace  και η  Trekking Hellas Mt. Olympus  για τη μείωση χρήσης πλαστικού στον Όλυμπο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη  και φίλοι του Συλλόγου καθώς και εκπρόσωποι φορέων. Συγκεκριμένα παρευρέθηκαν ο  Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Ελασσόνας κ. Μπίζιος Αθανάσιος Athanasios Bizios, η  Πρόεδρος Χ.Ο.Σ Σπαρμού κ. Βικη Νίκου, ο  Εκπρόσωπος του "Δικτύου Περραιβία"  κ. Κων/νος Φουρκιώτης,  εκπρόσωπος  του Faethon Skyrace κ. Θανάσης Πιτένης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του  Ε.Ο.Σ. Κοκκινοπηλού εκφράζει τις θερμές  ευχαριστίες του στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση καθώς και στους εκπροσώπους των φορέων.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.