Επέστρεψε εντυπωσιακά στις νίκες ο ΠΟΕ - Επικράτησε 4-1 επί του Αχιλλέα Φαρσάλων

 Η ομάδα της Ελασσόνας μετά την εντός έδρας ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την πρωτοπόρο Ανθούπολη, επέστρεφε στις επιτυχίες επικρατώντας εκτός έδρας με 4-1 του αξιόμαχου Αχιλλέα, με την ομάδα των Φαρσάλων όμως να έχει παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Βλιώρα για δύο περιπτώσεις.

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κύλησαν με τον ΠΟ Ελασσόνας να έχει την κατοχή, όμως οι γηπεδούχοι ήταν καλά οργανωμένοι στο δικό τους μισό και δεν επέτρεψαν κάποια ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση και να βρουν κάποια καλή στιγμή. 

Στο 22′ το σουτ του Ιγγλέζου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αχιλλέα στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων.

Στο 28′ ο Σώκος δεν υπολόγισε σωστά την πάσα, ο Ιγγλέζος μπήκε ανάμεσα από τους αμυντικούς και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Αυτό το γκολ έδωσε στους φιλοξενούμενους την ώθηση που έψαχναν και δέκα λεπτά αργότερα ο Ιγγλέζος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρολντάν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά και για το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ΠΟΕ να μπαίνει πιο δυνατά και να σκοράρει στο 48′ με τον Καραμούλα. 

Στο 64′ ο Τσιάκος με υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Γούπο για το 1-3. 

Στο 78′ ο Κριεζής αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. 

Το τελικό 1-4 σημείωσε στο 88′ ο Τσιπλικιάρης.

Να θυμίσουμε ότι οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν σε λίγες μέρες, και συγκριμένα την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στην Ελασσόνα για το θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης, Αποστόλης Παπαδόπουλος): Γεωργαντζάς, Ποτόσογλου, Τλούπας (57′ Αποστολάκης), Κουρτεσιώτης, Σώκος, Σταμπουλής, Αετόπουλος, Κρικώνης (87′ Μπρόσκα), Παπακωνσταντίνου, Κομισόπουλος (46′ Κερμελίδης), Τσιάκος.
ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Κορτσάρι, Λαγός, Κριεζής, Καραμούλας (73′ Κωνσταντινίδης), Γκαμπέτας (85′ Τσιπλικιάρης), Κουκούλης, Παλάσιος (85′ Γκανάτσιος), Ρολντάν (57′ Μαλάκος), Ιγγλέζος.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.