Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του (φωτ.)

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στην Ταβέρνα «στου Θωμά».

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ελασσόνας κ.Χαριτών εκφράζοντας ταυτόχρονα και τις ευχές του.

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ.Χαρά Μπαγιώτα και εκ μέρους του Δ.Σ. ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Η βραδιά συνεχίστηκε σε ένα ευχάριστο κλίμα με πολλή μουσική και πολλές συζητήσεις μεταξύ των επιχειρηματιών.

Το φλουρί της πίτας το κέρδισε η κ. Λίτσα Βαλατσού η οποία παρέλαβε το δώρο του συλλόγου (μια σκούπα ρομπότ) από την Πρόεδρο κ. Χαρά Μπαγιώτα.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης την ΠΑΕ ΑΕΛ για την προσφορά 50 εισιτηρίων διαρκείας προς τον εμπορικό κόσμο της Ελασσόνας τα οποία και μοιράστηκαν στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν : - ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Αποστόλου - Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιαννακόπουλος - Αντιδήμαρχοι κ. Καρκαβανίδου- κ.Ταζέ- κ.Δημουλάς- κ.Παλάσκας -Πρόεδρος ΔΕΥΑΛ κ. Κατσιούρας -Πρόεδρος Αναπτυξιακής -Αντιπρόεδρος ΑΕΛ κ. Παπαλέξης -Ο Διοικητής ΑΤ Ελάσσονας κ. Μουταφιδης - Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Θεσσαλίας κ. Μπλουγούρας - Διευθύντρια ΔΥΠΑ-ΚΠΑ2 Ελάσσονας κ. Δημολά -Προέδρος Τοπικού Ελασσόνας κ. Φώλλα - Διευθύντρια εθνικής Τράπεζας κ. Παπαλεξανδρή -Προέδροι εμπορικού Λάρισας-Φαρσάλων-Τυρνάβου

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.