Η μάχη των μαχών σήμερα στο AEL FC ARENA

Με 12ο παίκτn τον κόσμο τηs, π ΑΕΛ κοντράρεται σήμερα και ώρα 14:00 στο AEL FC ARENA με τον Λεβαδειακό, στο ντέρμπι κορυφήs του Α' Ομίλου τηs Super League 2, έχονταs ωs μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. 

Μια νίκη που θα δώσει άλλον αέρα στουs «βυσσινί»,στnν προσπάθεια που κάνουν για να επιστρέψει η ομάδα στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, και στη σημερινή αναμέτρηση καλείται να γίνει μια νέα αρχή.

Στην ομάδα υπάρχει πολύ καλό κλίμα, το ηθικό είναι ακμαιότατο μετά και το διπλό στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ Β'με 2-1, ενώ οι ποδοσφαιριστέs θέλουν αφενόs να δώσουν μεγάλη χαρά στουs χιλιάδεs φιλάθλουs που αναμένεται να κατακλύσουν το AEL FC ARENA και αφετέρου να δείξουν στον αγωνιστικό χώρο πωs είναι η καλύτερη ομάδα του Πρωταθλήματοs και αξίζει να ανέβει στη Super League.

Από αγωνιστικήs πλευράs δεν υφίστανται προβλήματα και ο τεχνικόs Παύλοs Δερμιτζάκηs θα παρατάξει τnν καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με σκοπό να παλέψουν οι παίκτεs με όλεs τιs δυνάμειs τουs σε όλη τη διάρκεια του σημερινού πολύ σημαντικού αγώνα. 


Πηγή Εφ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.