Κοπή πίτας με βραβεύσεις από τον ΣΕΠ Λάρισας - Ο Αντιδήμαρχος Ελασσόνας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιάννης Δραγατσίκης ανάμεσα στους βραβευθέντες

 Την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του ΣΕΠ στον πολυχώρο του «Super Bowl» στη Λάρισα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Κέλλας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων Ηρακλής Γερογιώκας, ο Αντώνης Στεργιούλας από την ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, την ΠΑΕ ΑΕΛ εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Νταβέλης η υπεύθυνη Μάρκετινγκ Δήμητρα Βασιλάκου και ο οικονομικός Διευθυντής Τάσος Χριστακόπουλος.

Χορηγός όλης της εκδήλωσης η Εταιρεία παραγωγής καφέ DE TOX. Oι τυχεροί της βραδιάς που κέρδισαν τα δύο φλουριά προσφορά του χορηγού αξίας 100 ευρώ οι: ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΣΙΟΥΛΗΣ.

Τιμητικές διακρίσεις σε μέλη του συλλόγου που έχουν προσφέρει: ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΗ-ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΛΙΟΚΩΣΤΑ-ΠΑΥΛΟ ΨΑΘΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΥΡΙΑΖΗ και ΦΑΝΗ ΜΠΑΝΤΡΑΛΕΞΗ.

Σε δήλωση του ο κ.Δραγατσίκης ανέφερε τα εξής: "Προσωπικά για μένα το ποδόσφαιρο είναι το οξυγόνο και η ζωή μου, είναι ο χώρος που με γεμίζει.

Όταν παράγοντες του αγαπημένου σου χώρου σε βραβεύουν δεν μπορείς παρά να πεις ένα μεγάλο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ μέσα από την καρδιά μου τον πρόεδρο κ. ΓΑΡΑΖΑΝΆΚΗ Μανώλη και το διοικητικό συμβούλιο του Σ.Ε.Π.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ (συλλόγου ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών νομού Λάρισας ) για την αναγνώριση της προσφοράς μου προς το σύλλογο, ως ένα εκ των ιδρυτικών μελών και εν γένει για την προσφορά μου στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού Λάρισας.

Ευχαριστώ το βουλευτή Νέας Δημοκρατίας του νομού Λάρισας κ. ΚΕΛΛΑ ΧΡΉΣΤΟ για την τιμή που μου έκανε να μου απονείμει την τιμητική πλακέτα".

Ειδικές βραβεύσεις στον προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΛ ΠΑΥΛΟ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ και στον Πρόεδρο της ΔΟΞΑΣ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΞΙΜΙΑΔΗ.

Με πληροφορίες από athleticlarissa.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.