Νίκη με ανατροπή για τον Κεραυνό Δρυμού/ΑΠΟΕΛ επί του πρωτοπόρου Αετού Μακρυχωρίου

 Χτίζει σερί ο Κεραυνός Δρυμού/ΑΠΟΕΛ καθώς το απόγευμα του Σαββάτου πέτυχε την τρίτη του σερί νίκη μέσα σε 15 ημέρες και έφτασε τους 9 βαθμούς.

«Θύμα» του ο αήττητος, χωρίς απώλεια βαθμών και πρωτοπόρος του ομίλου Αετός Μακρυχωρίου, επικρατώντας και μάλιστα με ανατροπή με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι του Βασίλη Ταχτιντή παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου και δικαίως γνώρισαν την ήττα από τους ποδοσφαιριστές του Μίμη Κατσσαφλιάκα, ο οποίοι κοίταξαν τον αντίπαλό τους στα μάτια, κάνοντας πραγματική κατάθεση ψυχής στο γήπεδο, παίρνοντας μια σπουδαία νίκη με μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική σημασία.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους που προηγήθηκαν με τον Ηλία Χριστοδούλου στο 10′ εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με πέναλτι του Βαλάντη Σακοράφα στο 45′.

Στην επανάληψη ολοκλήρωσαν την ανατροπή του σκορ σε 2 – 1 στο 79' με «δράστη» και πάλι τον Βαλάντη Σακοράφα, ολοκληρώνοντας έτσι την έκπληξη της ημέρας. 

Κεραυνός Δρυμού/ΑΠΟΕΛ: Κατής, Αβέλλας, Ζδάνης, Κατσιαντώνης, Ζιώγας, Κατσιγιάννης, Κέτσι, Τζοκόλα, Σακοράφας, Μουλτσιάς, Πιτσίνης. Έπαιξαν και οι: Καρανίκας, Δόλγυρας, Μπαρδανίκας και Καρέλας.
Αετός Μακτυχωρίου (Β. Ταχτιντής): Τσικρίκης, Σουπεκιώτης, Γκαμπούρας, Τσιντζιλώνης, Πέππας, Κοτρώτσιος, Γκαμπέτας, Μπιτσαράς, Μπλάντας, Γιαννακόπουλος, Χριστοδούλου. 
Έπαιξαν και οι: Στάμος, Στάικος και Ζιώγας.
Διαιτητική Τριπλέτα: Κακάνης, Κοντονάσιος, Καπρουσιούτης.
Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.