Νίκη και πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ για τον ΠΟΕ

Ο Π.Ο. Ελασσόνας κατάφερε να πάρει την νίκη - πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΝ Λάρισας καθώς προσπέρασε το εμπόδιο του Αχιλλέα Φαρσάλων με σκορ 4 - 1 σε μια αναμέτρηση στην οποία οι γηπεδούχοι κέρδισαν και ευστόχησαν σε δυο πέναλτι ενώ ο Αχιλλέας Φαρσάλων αγωνίστηκε για 30' περίπου λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Π.Ο.Ε να κερδίζει πέναλτι μόλις στο 2' όταν ο Παλάσιος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρολντάν ο οποίος νίκησε τον Γεωργαντζά και πέτυχε το 1 - 0.

Ο Αχιλλέας "απάντησε" και 23' ο Κερμελίδης με σουτ μετά από ομαδική συνεργασία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 1.

Οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες καλές στιγμές με τους Ρολντάν και Καραμούλα και το 1 - 1 παρέμεινε ως την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Αχιλλέας έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο Φούσα αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και αύξησαν την πίεση τους.

Στο 67' κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα όταν μετά από πάσα του Γκαμπέτα από αριστερά στην καρδιά της περιοχής ο επερχόμενος Ιγγλέζος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Στο 69' ο Κορτσάρι βρέθηκε αφύλακτος μέσα στην περιοχή όμως πλάσαρε λίγο άουτ.

Στο 75' ο Π.Ο.Ε κέρδισε και δεύτερο πέναλτι με τον Ιγγλέζο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κορτσάρι και πέτυχε το 3-1.

Το τελικό 4 - 1 σημείωσε στο 81' με κοντινή προβολή ο Παλάσιος.

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Κορτσάρι, Μαλάκος (64' Κωνσταντινίδης), Μπούσιας, Λαγός (79' Τσιπλικιάρης), Καραμούλας (64' Καραγκούνης), Κουκούλης, Ιγγλέζος (84' Μπανούσης), Γκαμπέτας, Ρολντάν (84' Τσιόγκας), Παλάσιος.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης - Αποστόλης Παπαδόπουλος): Γεωργαντζάς, Ποτόσογλου, Σώκος, Μπρόσκα (46' Φούσα), Παπακωνσταντίνου, Αετόπουλος, Κρικώνης, Σταμπουλής, Κερμελίδης, Καρβούνης (73' Κομισόπουλος), Τσιάκος (78' Μαργαριτόπουλος).


Άλκης Σούρλας - Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.