Ντέρμπι ήταν και πάει…Ήττα του ΠΟΕ από την πρωτοπόρο Ανθούπολη

Σ ένα μέτριο ως κακό ποιοτικά παιχνίδι, το οποίο παρακολούθησαν πάνω από 700 φίλαθλοι, ΠΟ Ελασσόνας και ΑΟ Ανθούπολης, αναμετρήθηκαν για την 21η αγωνιστική της μεγάλης τοπικής κατηγορίας της Λάρισας στο ντέρμπι των πρωτοπόρων στο Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας.

Η ομάδα την Ανθούπολης φάνηκε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και θα καταφέρει να προηγηθεί με 0-1 στο 20ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Μούτσα, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι θα καταφέρουν να διπλασιάσουν τα τέρματα του στο 52’ με τον Παπαδάκο, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών του ΠΟΕ, οι οποίοι θα καταφέρουν να μειώσουν σε 1-2 με τον Παλάσιος στο 80. 

Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, οι ποδοσφαιριστές του Ζήση Ζιάγκια προσπάθησαν να "κλέψουν" το βαθμό της ισοπαλίας χωρίς όμως επιτυχία με το 1-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού, με την ομάδα της Ανθούπολης να παίρνει σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Το φίλμ του αγώνα:
20’ Στην αντεπίθεση η ομάδα της Ανθούπολης, ο Καραμπούζης από αριστερά θα γεμίσει στην περιοχή με τον επερχόμενο Μούτσα να πλασάρει εύστοχα τον Γούπο κάνοντας το 0-1.
30’ Εκτέλεση φάουλ του Κουβελά, πέρασε άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γούπου.
35’ Σουτ του Ιγγλέζου από το ύψος της περιοχής, μπλόκαρε σταθερά ο Ντιντής.
36’ Σουτ του Σκούρπα μέσα από την περιοχή πέρασε ψηλά άουτ.
41’ Σουτ του Παπαδάκου μέσα από την περιοχή, απέκρουσε σε κόρνερ ο Γούπος.
 52’ Με σουτ ο Παπαδάκος μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Αναγνώστη, θα κάνει το 0-2.
54’ Μακρινό σουτ του Σκούπρα, έδιωξε σε κόρνερ ο Γούπος.
58’ Σουτ του Κουβελά από πλάγια θέση πέρασε άουτ
62’ Κεφαλιά του Κουβελά στα χέρια του Γούπου
65’ Σουτ του Μούτσα μέσα από την περιοχή στα χέρια του Γούπου.
70’ Σουτ του Μούτσα μέσα από την περιοχή στα χέρια του Γούπου.
75’ Εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη στα χέρια του Ντιντή.
80’ Μετά από κάθετη πάσα του Ρολντάν, ο Παλάσιος με σουτ από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή θα μειώσει σε 1-2.
88’ Μεγάλη ευκαιρία για την Ελασσόνα να ισοφαρίσει,  όταν ο Κωνσταντινίδής θα κάνει το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή με τον Ντιντή να αποκρούει και τον επερχόμενο Κορτσάρι να παίρνει το ριμπάουντ θα σουτάρει όμως από την εξωτερική πλευρά των διχτύων. 

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Γκαμπέτας, Μαλάκος (46’ Μπούσιας), Κορτσάρι, Λαγός, Κριεζής (69’ Γκανάτσιος), Κουκούλης (69’ Κωνσταντινίδης), Ρολντάν, Ιγγλέζος (46’ Καραμούλας), Καραγκούνης, Μουλτσιάς (46’ Παλάσιος).
AO Ανθούπολης (Χρήστος Χατζηλιάδης): Ντιντής, Κουβελάς (90’ Τσάτσος), Σέσι, Σκούπρα, Γιαννακόπουλος, Παπαδάκος, Λάιος, Καραμπούζης, Πανταζής, Μούτσα (53’ Αργύρης), Αναγνώστης.
Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.