Συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας - Θα ακολουθήσει η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής

Συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου στις 2:30 το μεσημέρι, το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας (δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη) στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου της πόλης, με 14 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση της έκθεσης εσόδων – εξόδων Δ' τριμήνου 2023 για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού. Εισηγητής Κ. Πασχόπουλος.

2. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων. Εισηγητής Κ. Πασχόπουλος.

3. Έγκριση τροποποίησης του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2024. Εισηγητής Κ. Πασχόπουλος.

4. Ορισμός ΚΑΕ του προϋπολογισμού για την έκδοση ενταλμάτων προπληρωμής. Εισηγητής Κ. Πασχόπουλος.

5. Έγκριση κατάργησης ανενεργών τραπεζικών λογαριασμών και μεταφοράς τυχόν χρηματικών υπολοίπων σε ενεργούς τραπεζικούς λογαριασμούς του Δήμου. Εισηγητής Κ. Πασχόπουλος.

6. Συγκρότηση Ειδικής Επιτροπής Τεκμηρίωσης Περιεχομένου του Εκθεσιακού Χώρου ανάδειξης του φυσικού περιβάλλοντος, της ιστορίας και της μυθολογίας του Ολύμπου. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

7. Ορισμός εκπροσώπου, συντονιστή και συντονιστικής επιτροπής για τη συμμετοχή του Δήμου στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

8. Έγκριση τροποποίησης του ΟΕΥ της ΔΕΥΑΕΛ. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

9. Εξέταση αιτημάτων Χρήστου Τσακνάκη σχετικά με ήδη μισθωμένη από αυτόν δημοτική έκταση στην Δ.Κ. Δρυμού. Εισηγητής Κ. Πασχόπουλος.

10. Εξέταση αιτήματος Κερασίας Σουλιώτη για πρόωρη διακοπή της μίσθωσης δημοτικών αγροτεμαχίων στην Δ.Κ. Βαλανίδας. Εισηγητής Κ. Πασχόπουλος.

11. Έγκριση πορισμάτων των επιτροπών καθορισμού των μισθωμάτων για τη μίσθωση δημοτικών εκτάσεων στις Δ.Κ. Αζώρου και Πυθίου. Εισηγητής Ν. Παλάσκας.

12. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής έργου. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

13. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Εσωτερική οδοποιία στην Κοινότητα Ελασσόνας». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

14. Έγκριση 2ου ΑΠΕ (τακτοποιητικού) του έργου «Διαμόρφωση και ηλεκτροφωτισμός κοιμητηρίου Τ.Κ. Σαρανταπόρου». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του δημοτικού συμβουλίου, θα ακολουθήσει η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας Δημοτικής Αρχής η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 4 το απόγευμα.

Α.Ν.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.