Οδηγοί της ΛΑΜΚΕ ανάμεσα στους κορυφαίους του 2023 στις βραβεύσεις της ΟΜΑΕ

 Οι πρωταγωνιστές του 2023 βραβεύτηκαν από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, σε μία όμορφη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Κτήμα Domaine Karras στην Κερατέα. 

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού στην Περιφέρεια Αττικής, κ. Μιχάλης Ζαμπίδης και ο Σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής, κ. Κωνσταντίνος Μαρκουίζος.

Λάμψη έδωσαν και στην ΛΑΜΚΕ οι αθλητές της που διακρίθηκαν το 2023 με πρώτο τον Γιώργο Γκέκα ο οποίος κατέκτησε το κύπελλο πολυνίκους οδηγών αναβάσεων Β. Ελλάδος στην κατηγορία του αλλά και στην κλάση Α6. 

Ο Κώστας Κουτσοδήμος κατέκτησε την 3η θέση στο κύπελλο πολυνίκους οδηγών αναβάσεων Β. Ελλάδος της κλάσης Α6.

Πρώτος στο κύπελλο πολυνίκους οδηγών αναβάσεων Β. Ελλάδος στην Formula Sallon ήταν ο Δημήτρης Ντιντόκας αλλά και 2ος στην κλάση FSA.

Στην κλάση FSA του κυπέλλου πολυνίκους οδηγών αναβάσεων Β. Ελλάδος πρώτος ήταν ο Νίκος Στραβοκώστας. 

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα DRIFT και συγκεκριμένα στην κατηγορία DRIFT 2 ο Αλμπέρτο Ζακάρ κατέκτησε την 2η θέση με τον Κώστα Ζαρμπάλη να τον ακόλουθη στην 5η θέση. 

 Με ανακοίνωση του το Δ.Σ. και ο πρόεδρος της ΛΑΜΚΕ εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και εύχονται πάντα επιτυχίες.

Α Ν.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.