Κόβουν πίτα και χορεύουν σήμερα Σάββατο 17/2 τα τμήματα υποδομής του ΠΟΕ - Βραβεύονται Βάλλας και Νάσης

Ο ΠΟΕ και ιδιαίτερα τα τμήματα υποδομής της ομάδας θέλουν να έχουν ινδάλματα που να δημιουργούν κίνητρα ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. 

Σήμερα Σάββατο 17 Φεβρουαρίου η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Π.Ο. Ελασσόνας στο κέντρο «Hamos Place» στην Ελασσόνα και ώρα 20:30 θα τιμήσει το Σπύρο Βάλλα, τον Παναγιώτη Νάση αλλά και την περσινή ομάδα Κ12 που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην ΕΠΣΝΛ. 

 Ο Σπύρος Βάλλας γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου 1981 στην Ελασσόνα και έπαιξε ποδόσφαιρο σε Ελασσόνα, Ξάνθη, Ολυμπιακό , ΑΕΛ ενώ έκλεισε την καριέρα του στην Ξάνθη. 

Πρωταθλητής Ελλάδας δυο φορές με τον Ολυμπιακό και άλλες τόσες κυπελλούχος ενώ στέφθηκε κυπελλούχος και με την ομάδα της ΑΕΛ. Αγωνίστηκε δύο φορές με την Εθνική Ελλάδας το 2003 υπό τις οδηγίες του Ότο Ρεχάγκελ, ενώ εκπροσώπησε επίσης τη χώρα κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα, ως μέλος της ολυμπιακής ομάδας με συμμετοχή και στους τρεις της αγώνες. Παράλληλα υπήρξε διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, της οποίας διετέλεσε αρχηγός.

 Ο Παναγιώτης Νάσης γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1970 στην Ελασσόνα, αγωνίσθηκε στη θέση του τερματοφύλακα παίζοντας σε ΠΟΕ,Πιερικό και ΑΕΛ ενώ τώρα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως προπονητής τερματοφυλάκων στην ΑΕΛ.Επίσης θα βραβευτεί η ομάδα Κ12 η οποία την περσινή περίοδο πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΝΛ. 

Μετά το τέλος των τιμητικών διακρίσεων θα ακολουθήσει η κοπή πίτας των τμημάτων υποδομής. 

Θα ακολουθήσει γλέντι με λαϊκόδημοτική ορχήστρα.

Στο δημοτικό πρόγραμμα, στο κλαρίνο ο Γιώργος Παπουλιάς και στο τραγούδι ο Χρήστος Παπουλιάς και η Ηλιάνα Γκόγκουρα. 

Στο λαϊκό πρόγραμμα, στο μπουζούκι ο Τόλης Σιαφάκας και στο τραγούδι ο Μπάμπης Σίσκος. 

Θα υπάρχει πλούσια λαχειοφόρος.

Τηλέφωνο για κρατήσεις 2493029515.

Είσοδος 5 ευρώ.

Ώρα έναρξης στις 8:30 το βράδυ. 

Χορηγός επικοινωνίας: Ράδιο Ελασσόνα 88,4 - elassona884.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.