Ανακοίνωση του ΠΟΕ για το παιχνίδι με το Σμόλικα Φαλάνης

 Σε ανακοίνωση του ΠΟ Ελασσόνας για το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με το Σμόλικα Φαλάνης στο γήπεδο του Τυρνάβου αναφέρει τα εξής:

"Το Διοικητικό συμβούλιο του ΠΟΕ αμέσως μετά τον αγώνα Σμόλικας Φαλάνης - ΠΟΕ (1-1) , συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση στα γραφεία του Δημοτικού γηπέδου Ελασσόνας και αποφάσισε ομόφωνα να διαμαρτυρηθεί πρός κάθε αθλητική αρχή, για την Διαιτησία του κ. Τζήλου Α. και του Βοηθού Διαιτητή Βαλιώτη στον συγκεκριμένο αγώνα.

Επειδή η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός και από ορισμένους εκλαμβάνεται ως αδυναμία μας αποφασίσαμε να εκδώσουμε ανακοίνωση διαμαρτυρίας ως σωματείο, για πρώτη φορά την φετινή περίοδο για την ατυχή διαιτησία, που είχαμε στο γήπεδο Τυρνάβου από τον αξιολογημένο και έμπειρο διαιτητή κ. Τζήλο και τον βοηθό διαιτητή Βαλιώτη,οι οποίοι μας στέρησαν από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα σ' ένα από τους κρισιμότερους αγώνες του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Λάρισας.

Οι περιπτώσεις, που αδικήθηκε η ομάδα μας πολλές, με πιο χαρακτηριστική και καθοριστική την επίτευξη τέρματος του αντιπάλου μας, μπροστά σε ένα κανονικό φάουλ στα μάτια του βοηθού διαιτητή Βαλιώτη στο 12ο λεπτό που έδειξε γρήγορα τις προθέσεις του και τι μας επιφυλάσσει το υπόλοιπο παιχνίδι. Αν και η ομάδα μας κατάφερε να απαντήσει άμεσα και να ισοφαρίσει στο 25ο λεπτό. 

Ο δε Διαιτητής κ. Τζήλος με την επανέναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στο 47ο λεπτό έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον αμυντικό μας στο ύψος του κέντρου! Αν και με 10 παίχτες η ομάδας έδειξε όλα τα ψυχικά αποθέματα και την ποιότητα να πάρει τον αγώνα αυτό όμως στάθηκε εμπόδιο όταν σε τετ-τετ επιθετικού μας προλαβαίνει και τσιμπάει την μπάλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα που τον ρίχνει στο έδαφος αντικρίζοντας ως δια μαγείας την κίτρινη κάρτα που ήταν ο τελευταίος παίχτης !

Σαν δεν έφταναν όλα αυτά,μετά το τέλος της αναμέτρησης,διαπληκτίστηκε και επιτέθηκε στην αποστολή της ομάδας μας που βρισκόταν στο λεωφορείο για την επιστροφή,χάνοντας έτσι την ψυχραιμία του. 

Είναι λυπηρό να μας αντιμετωπίζουν κατ' αυτόν τον τρόπο, όπως έγινε και σ' άλλα παιχνίδια, για τα οποία θεωρήσαμε σκόπιμο να σιωπήσουμε .

Ο ΠΟΕ έχει μάθει από την ίδρυση του έως τωρα να μάχεται καθαρά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και αυτό θα κάνει και στη συνέχεια .

Απλά επιζητούμε τ' αυτονόητα δηλ.την ισονομία.

Όμως υπάρχουν και όρια ...

Αυτά, που έγιναν στον Δημοτικό Γήπεδο Τυρνάβου με τον Σμόλικα Φαλάνης , όχι μόνο δεν μας πτοούν αντίθετα μας οπλίζουν με περισσότερο δυναμη, θάρρος και πείσμα για την ολοκλήρωση του στόχου μας. 

Αντίθετα συγχαίρουμε θερμά τον Βοηθό Διαιτητή κ. Νάκα,για την αλάνθαστο Διαιτησία του .

Ζητούμε την εξαίρεση τόσο του Διαιτητή κ. Τζήλου Α. όσο και του Βοηθού Διαιτητή Βάλιωτη, από τους περαιτέρω αγώνες της σεζόν" .

Το Δ.Σ. του ΠΟΕ

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.