Έκοψε την πίτα και γλέντησε η ΛΑΜΚΕ

Στην Ταβέρνα "ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ" στο 2ο χλμ. Ελασσόνας-Κοζάνης πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (2/3) η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Λέσχης Αυτοκινήτου Μοτοσικλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (ΛΑΜΚΕ), παρουσία πλήθους μελών και φίλων της Λέσχης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τα μέλη της διοίκησης και του προέδρου της Λέσχης Τηλέμαχου Παλάγκα, με ευχές για τη νέα χρονιά, ενώ στην συνέχεια κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι αθλητές της ΛΑΜΚΕ που συμμετείχαν σε αγώνες αυτοκινήτου το 2023.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή, όταν στο περιθώριο της εκδήλωσης, τιμήθηκε ένας από τους πρωτεργάτες της λέσχης, ο Κώστας Παλάγκας, σε αναγνώριση της ανιδιοτελής προσφοράς του στη λέσχη και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. 

Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι με πολύ κέφι και χορό που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος Δ.Σ του δήμου Ελασσόνας Γιάννης Καριπίδης, η αντιδήμαρχο Παιδείας και Κοινωνικής Συνοχής Έλενα Ταζέ και ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΛ. Γιώργος Κατσιούρας.

Σε δελτίο τύπου της ΛΑΜΚΕ αναφέρονται τα εξής:

"Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της ΛΑΜΚΕ για το 2024. Μέσα σ’ενα φιλικό και ευχάριστο κλίμα ανταλλάξαμε ευχές και βραβεύτηκαν οι αθλητές της λέσχης. 

Οι φίλοι και τα μέλη της λέσχης έδωσαν δυναμικό παρόν στο Αρχονταρικι και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο Δ.Σ του δήμου Ελασσόνας κ. Καριπίδη Ιωάννη ,την αντιδήμαρχο Παιδείας και Κοινωνικής Συνοχής κα Ταζέ Έλενα και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΛ. κ. Κατσιούρα Γεώργιο που με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση.

Ευχόμαστε στους αθλητές , τα μέλη και τους φίλους της λέσχης καλή χρονιά με υγεία και ασφαλή χιλιόμετρα".

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.