Με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η ΑΕΛ νίκησε τη Νίκη Βόλου και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου!

 Με ένα τέρμα κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η ΑΕΛ κέρδισε με 1-2 τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό και διατήρησε την βαθμολογική διαφορά από τον πρώτο Λεβαδειακό που επίσης επικράτησε του ΠΑΟΚ Β’.

Η ΑΕΛ απείλησε στο 25′ όταν ο Μαυριας έβγαλε τη σέντρα, ο Φατάι έκανε το σουτ, ο τερματοφύλακας της Νίκης απέκρουσε σε πρώτο χρόνο για να απομακρύνει στη συνέχεια ο Ανδρέου.

Η Νίκη απάντησε στο 32′ όταν από στημένη φάση ο Κάσσος έβαλε την προβολή αλλά ο Σουλούκος έδιωξε στην αριστερή του γωνία.

Στο 39′ ο Μαυριας έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Αντράντα έβαλε την προβολή όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Γκαραβέλη.

Στο 42′ σε φάση διαρκείας ο Καλουτσικίδης έβγαλε συρτή σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα όμως πέρασε παράλληλα από την εστία χωρίς να βρεθεί κάποιος να την προωθήσει στα δίχτυα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 47′ ο Πεντρόσο έπιασε φοβερό σουτ και υποχρέωσε τον Γκαραβέλη σε μία εντυπωσιακή επέμβαση.

Το γκολ για την ΑΕΛ ήρθε στην επόμενη φάση, στο 48′, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Φατάι βρέθηκε στη σωστή θέση και με κοντινή προβολή έκανε το 0-1.

Ωστόσο από κόρνερ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 63′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κυριακίδη, ο Πέττας με κοντινό ψαλιδάκι έκανε το 1-1.

Το 1-2 ήρθε στο 90+4′ όταν μετά από φάση διαρκείας στη μεγάλη περιοχή της Νίκης Βόλου ο Νίνο με προβολή βρήκε δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος (51′ λ.τ Τοπαλίδης), Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης (46′ Λίταινας), Μιράντα, Πολίτης (61′ Κρητικός), Πέττας (85′ Μακατσάρια).

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (77′ Θωμαΐδης), Στίνα (66′ Κ. Παπαγεωργίου), Φατάι, Πεντρόζο, Μαυριάς, Φατάι (88′ Κόσιτς), Πεντρόζο (66′ Κοσσονού), Μαυριάς (77′ Νίνο). 

Πηγή: onlarissa.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.