Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της Καρναβαλικής παρέλασης την Κυριακή στην Ελασσόνα

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας και την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, την Κυριακή 17 Μαρτίου,  λόγω της Καρναβαλικής παρέλασης, θα ισχύσουν  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Α)  Στην οδό 6ηs Οκτωβρίου και συγκεκριμένα από τη συμβολή της με την οδό Βυζαντίου έως την συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου.

Β) Στην οδό Δημάρχου «Χρ. Βλαχοδήμου)) και συγκεκριμένα  από την συμβολή της με την οδό Μητροπολίτου Ιακώβου έως την συμβολή της με την οδό 6ηs Οκτωβρίου, και για το χρονικό διάστημα από ώρα 14:00' έως ώρα 19:00'  της Κυριακής (17-03-2024), λόγω τέλεσης καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Γ) Ειδικότερα για το τμήμα της οδού 6ηs Οκτωβρίου, και συγκεκριμένα από την συμβολή της με την οδό Γ. Ολυμπίου έως την συμβολή της με την οδό Κ. Οικονόμου, προτείνεται διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων για το χρονικό διάστημα από ώρα 14:00' έως ώρα 24:00' , λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου που συγκεντρώνεται στο σημείο, συνέχεια των εορταστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται από τα όμορα καταστήματα.

Κατά την διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων από Κοζάνη  προς Λάρισα και αντίστοιχα θα διεξάγεται μέσω των οδών Μ. Αλεξάνδρου-Μ. Ιακώβου­ Δημητρίου- Περιμετρικής Ελασσόνας και Ν.Ε.Ο. Ελασσόνας- Λάρισας και αντίστοιχα Ν.Ε.Ο. Ελασσόνας-Λάρισας-25η ς Μαρτίου-1ης  Μεραρχίας-Δημητρίου-Μ . Ιακώβου-Μ. Αλεξάνδρου .

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες  που θα τοποθετηθούν από τους διοργανωτές .

Οι διοργανωτές, υποχρεούνται καθ' όλη τη διάρκεια τέλεσης των εκδηλώσεων να τοποθετούν και να συντηρούν την οδική σήμανση, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, αντανακλαστικά προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και γενικά να λαμβάνουν κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη τους η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή τέλεσης των εκδηλώσεων.

Οι παραβάτες της παρούσας, θα διώκονται και τιμωρούνται με πρόστιμο ή κράτηση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Α.Ν.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.