Δόξα Βλαχογιαννίου - Σμόλικας Φαλάνης | Μάχη για μια θέση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ σήμερα στην Τσαριτσάνη

Σε ρυθμούς Κυπέλλου κινούνται, Δόξα Βλαχογιαννίου και Σμόλικας μιας και σήμερα Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 16:00 στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας», θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Αναμέτρηση με μεγάλο κίνητρο και για τις δύο ομάδες, με το συγκρότημα του Δημήτρη Αλεξανδρή να θέλει την πρόκριση στον τελικό για δεύτερη φορά στην ιστορία του, μετά την παρθενική εμφάνιση την περίοδο 2013-14 (6 Μαρτίου το 2014) όπου και γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Δήμητρα Γιάννουλης.

Στην αντίπερα όχθη οι «πράσινοι» του Νίκου Χρόνη που αγωνίζονται μια κατηγορία παραπάνω και συγκλονίζουν και στους δύο θεσμούς, βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση καθώς θέλουν να κλείσουν θέση για πρώτη φορά σε αυτό το μεγάλο ραντεβού. Όπως και να ’χει η αυριανή συνάντηση, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Αγωνιστικά η Δόξα θα παραταχθεί κομπλέ σε αντίθεση με τον Σμόλικα που μετράει τρεις σημαντικές απουσίες και πιο συγκεκριμένα δεν θα αγωνισθούν οι τραυματίες Πολύζος και Τάφα καθώς επίσης και ο Χατζούλης (θα απουσιάζει για προσωπικούς λόγους).

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και εν συνεχεία η διαδικασία των πέναλτι.

Πηγή: larisagoal.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.