Με απόλυτη επιτυχία, πλήθος κόσμου, χορό και ξεφάντωμα το «Ελασσονίτικο Καρναβάλι 2024» (φωτ.- video)

Με απόλυτη επιτυχία, πλήθος κόσμου, κατοίκων και επισκεπτών, χορό και ξεφάντωμα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (17/3) το «Ελασσονίτικο Καρναβάλι 2024» που διοργάνωσε ο Δήμος Ελασσόνας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας, την Πρωτοβουλία Πολιτών για το Ελασσονίτικο Καρναβάλι και τους Μορφωτικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής.

Το «Ελασσονίτικο Καρναβάλι 2024» στο οποίο συμμετείχαν 23 ομάδες και πάνω από 1400 καρναβαλιστές, εντυπωσίασε με τον παλμό και το κέφι του, ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους που διασκέδασαν με την ψυχή τους στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και στο πάρτι που ακολούθησε στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας, βάζοντας ψηλά το πήχη για τις επόμενες καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Την εκδήλωση παρουσίασαν η τηλεοπτική παρουσιάστρια Άννα Ζηρδέλη και ο ραδιοφωνικός παραγωγός και ιδιοκτήτης του Ράδιο Ελασσόνα 88.4 Ανδρέας Νικούλης, ενώ την μουσική της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο επαγγελματίας dj Σάκης Βούλγαρης.

Οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου, ευχαριστώντας επισκέπτες και καρναβαλιστές, τόσο για την πρωτοφανή παρουσία τους, όσο και για το μοναδικό κέφι τους.

Α.Ν.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.