Με βίντεο από τον Έβρο ανακοίνωσε τους «Δημοκράτες» ο Ανδρέας Λοβέρδος

 Το νέο του κόμμα ανακοίνωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος μέσω ενός βίντεο στα σόσιαλ μίντια διάρκειας 1:22 λεπτών γυρισμένο στον Έβρο.

Και το όνομα αυτού, «Δημοκράτες». Στο βίντεο της παρουσίασης το οποίο είναι γυρισμένο στον Έβρο στα σύνορα όπως λέει της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, περιγράφει τη φυσιογνωμία του κόμματός του.

«Με δυναμισμό, με μετριοπάθεια, με κοινή λογική. Έλληνες στην Ενωμένη Ευρώπη. Ξεκινάμε», αναφέρει.

Σημειώνεται πως την επόμενη Δευτέρα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ ρωτήθηκε εάν υπάρχει σήμερα χώρος για ένα καινούριο κόμμα, με τον ίδιο να απαντά ότι «ο χώρος είναι άπλετος».

Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, σχολίασε ότι «όπως εκφράζεται σήμερα δεν έχει καμία ελπίδα κυβερνησιμότητας», τονίζοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα αλλαγής της πολιτικής του πλεύσης.

Ερωτηθείς για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, ο κύριος Λοβέρδος ανέφερε ότι είναι «απολύτως υπέρ». «Όταν ψηφίζεις ‘όχι’ επί της αρχής αυτού του νομοσχεδίου είναι το μήνυμα που στέλνεις στον κόσμο. Η αγωνία του να κάνεις αυτού του είδους την αντιπολίτευση οδήγησε στο να έχουμε ένα μόνο κόμμα και κάτι άλλα μη κυβερνητικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ieidiseis.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.