ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας: Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος να ψηφίσουν την Κυριακή 14 Απριλίου

 H Oργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ελασσόνας ανακοινώνει πως την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 και από τις 10:00 έως τις 18:00, θα διεξαχθούν στα γραφεία του κόμματος (6ης Οκτωβρίου 113-3ος όροφος) στην Ελασσόνα, οι Προκριματικές Εκλογές ανάδειξης των Υποψηφίων για το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

Δικαίωμα ψήφουν έχουν όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αλλά και οι φίλοι του κόμματος (οι οποίοι θα πρέπει να εγγράφονται στη σχετική φόρμα στα γραφεία της Ο.Μ. Ελασσόνας και στη συνέχεια να εξασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα), με υβριδική παρουσία μέσω του i-syriza αλλά και με φυσική παρουσία. 

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οι φίλοι/ες καθώς επίσης και οι κάτοικοι του εξωτερικού που επιθυμούν να ψηφίσουν διαδικτυακά θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει τη φόρμα εγγραφής (με τα ακριβή τους στοιχεία επικοινωνίας) για την προκριματική ψηφοφορία, όπως αυτή αναρτήθηκε στον i-syriza, μέχρι τις 7/4/2024 στις 12 τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος.

Στη Περιφέρεια Θεσσαλίας οι υποψήφιοι/ες είναι οι εξής: Βαγενά-Κηλαηδόνη Άννα, Δημητρίου Παναγιώτης, Δριτσέλη Παναγιώτα, Καραγιάννη Φανή, Μαρτίου Γεώργιος, Μιξαφέντη Αντιγόνη, Νταϊλιάνης Αθανάσιος, Σπανοθύμιος Θεόδωρος, Τζιώρας Βασίλειος, Τουρναβίτης Γεώργιος, Χλαπανίδα Χριστίνα

Από τους παραπάνω υποψηφίους εκλέγονται 3 υποψήφιοι/ες.

Τα μέλη που ψηφίζουν είτε ηλεκτρονικά είτε με φυσική παρουσία έχουν την δυνατότητα για 1 σταυρό προτίμησης.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. προσέρχονται στα γραφεία του κόμματος στην Ελασσόνα, με την αστυνομική τους ταυτότητα.

Για την Εφορευτική Επιτροπή

Η Πρόεδρος: Δάσσιου Σταυρούλα

Ο Αντιπρόεδρος: Παναγιωτίδης Θεόδωρος

Η Υπ. Διαχ. Τάμπλετ: Μανωλάκη Μαρία

Η Αν. Υπ. Διαχ. Τάμπλετ: Γκέκα Σούλα

Το μέλος: Λάτσιος Ηλίας

Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τα μέλη, για όσα ψηφίσουν ηλεκτρονικά, για όσα ψηφίσουν με φυσική παρουσία και για όσα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στο να ψηφίσουν ηλεκτρονικά, με την Υπεύθυνη Διαχείρισης Τάμπλετ Μανωλάκη Μαρία να τους εξυπηρετεί είτε τηλεφωνικά είτε με φυσική παρουσία, αντίστοιχα.

Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας καλεί τα μέλη της να προσέλθουν μαζικά είτε ηλεκτρονικά είτε με φυσική παρουσία στις κάλπες και να συμμετέχουν στην καινοτόμο διαδικασία, κατά την οποία, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα μέλος ή φίλος/η κόμματος συναποφασίζει για ένα κομματικό ψηφοδέλτιο και επιλέγει ο ίδιος/α ποιοι/ες θέλει να τον εκπροσωπήσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, από τη βάση.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.