'Έρχεται το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσιβίων

 Στις 10 και στις 11 Μαΐου στην Ελασσόνα, έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αραδοσίβιων, το οποίο μεταξύ άλλων συνδιοργανώνει το Εθνογραφικό Μουσείο Αραδοσιβίων Ελασσόνας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις ανοιχτές προς το κοινό, ανάμεσα σε τοπικές επιχειρήσεις, παραγωγούς και συνεταιρισμούς προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα και σε Κύπριους εμπόρους και αγοραστές μεγάλων καταστημάτων λιανικής της Κύπρου. Οι προκαθορισμένες και στοχευμένες συναντήσεις Β2Β, είναι ένας καλός τρόπος επίτευξης συμφωνιών από μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Παράλληλα, στο Φεστιβάλ θα παρουσιαστούν ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα της Θεσσαλίας, τα οποία και θα γευτούν όλοι οι συμμετέχοντες, σε δείπνο το οποίο περιλαμβάνει αποκλειστικά τοπικά φαγητά, ποτά και γεύσεις.

Περαιτέρω, το Φεστιβάλ περιλαμβάνει μουσικοχορευτική βραδιά με τοπικά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα αλλά και μουσικές και χορούς της Κύπρου, καθώς και άλλες εκδηλώσεις, οι οποίες είναι όλες ανοιχτές για το κοινό.

Α.Ν - Με πληροφορίες από tornosnews.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.