Η αξία του επιδραστικού ηγέτη αναδείχτηκε στην ημερίδα του Aegean College (φωτ.-video)

 Η αξία του επιδραστικού ηγέτη και η συμβολή του στην επίτευξη κοινών στόχων μέσω συνεργασιών και κινητοποίησης ανθρώπων και ομάδων αναδείχτηκε στο πλαίσιο ημερίδας του Aegean College, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Aegean College.

Θέμα της ημερίδας, που έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα, υπό τον συντονισμό του δημοσιογράφου, εκδότη και διευθυντή της ηλεκτρονικής εφημερίδας LarissaPressΛευτέρη Παπαστεργίου, ήταν «Η Ηγεσία και τα Χαρακτηριστικά ενός Σπουδαίου Ηγέτη», ενώ αξιόλογοι ομιλητές αναφέρθηκαν σχετικά εστιάζοντας στον ρόλο του ηγέτη ως πηγή έμπνευσης και καθοδήγησης για την πραγματοποίηση σπουδαίων επιτευγμάτων.  

Στο περιεχόμενο και τη στόχευση της εκδήλωσης ώστε να εμπνεύσει τους νέους ανθρώπους εστίασε ο εμπορικός διευθυντής του Aegean College, Παναγιώτης Οργαντζής.

Στην πολύχρονη πορεία του εκπαιδευτικού ομίλου «Όμηρος», αλλά και στην παρουσία του στη Λάρισα  αναφέρθηκε σε σύντομο χαιρετισμό της η διευθύνουσα σύμβουλος, Κωνσταντίνα Μακρυπλίδη.

«Βασικό για να χτίσεις μια ομάδα είναι να σφυρηλατήσεις χαρακτήρες, ώστε αυτοί που την αποτελούν να αντέξουν στον πρωταθλητισμό», τόνισε χαρακτηριστικά χαιρετίζοντας την ημερίδα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, ενώ στο όραμα, το σχέδιο και τη στρατηγική ως κύρια χαρακτηριστικά ενός ηγέτη στάθηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος.

«Τι συμβαίνει σ’ αυτόν τον τόπο και γεννά ηγέτες;», έθεσε το ερώτημα ο συντονιστής της ημερίδας Λευτέρης Παπαστεργίου, αναφερόμενος ταυτόχρονα στο περιεχόμενο της εκδήλωσης και σημειώνοντας πως άνθρωποι με σημαντικές προσωπικές και επαγγελματικές διαδρομές θα τιμηθούν για το αποτύπωμα που αφήνουν.

Στην ημερίδα τοποθετήθηκαν η Ελένη Παπαστεργίου, Δημοσιογράφος – Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Θεσσαλονίκης, ο Γεώργιος Μπλιούμης, Πτέραρχος, Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΑ και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής, ο Άγγελος Τσερέπας, Head of business development Lariplast, ο Αστέριος Μαντζιώκας, Αντιστράτηγος, Προϊστάμενος Επιτελείου ΕΛ.ΑΣ και ο Ελευθέριος Σαΐτης, Επιχειρηματίας, Ιδρυτής και Πρόεδρος των εταιρειών Kronos, Intercomm Foods και Agrophoenix, οι οποίοι και βραβεύτηκαν για τις διαδρομές τους, με αφετηρία τη Θεσσαλία.

Τέλος, τη δική του παρέμβαση, μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος, έκανε ένας Special Guest με μεγάλες αγωνιστικές ικανότητες και διακρίσεις στον αθλητισμό, ο Λαρισαίος Βασίλης Σπανούλης, πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και νυν προπονητής της Εθνικής και του Γ.Σ. Περιστερίου.

Δείτε εικόνες από την ημερίδα:

Ε.Π.

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Δ. Καστανάρας  

Πηγή: LarissaPress.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.