Πασχαλινό Καλάθι Αλληλεγγύης από το Δήμο Ελασσόνας

 Ο Δήμος Ελασσόνας προσφέρει και φέτος το Πασχαλινό Καλάθι Αλληλεγγύης σε  οικογένειες δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου με την ευγενική στήριξη επιχειρήσεων, σωματείων, υπηρεσιών και πολιτών.

Το Πασχαλινό καλάθι αλληλεγγύης αποτελεί μία πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πρόνοιας που σκοπό έχει να στηρίξει τις οικογένειες που ζουν σε συνθήκες κοινωνικού αποκλεισμού και λαμβάνουν συχνά υποστήριξη από τις κοινωνικές δομές του Δήμου.


Το Καλάθι Αλληλεγγύης θα διανεμηθεί στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ελασσόνας την Παρασκευή 26 Απριλίου και ώρα 09:30 π.μ. – 13:00 μ.μ. στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Παλιές Εργατικές Κατοικίες).

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά για την ώρα προσέλευσης τους, ώστε η διανομή να γίνει σύμφωνα με τους κανόνες για την αποφυγή συγχρωτισμού και την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τόσο των ανθρώπων του Κοινωνικού Παντοπωλείου όσο και των ωφελούμενων.


Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να επικοινωνούν με το γραφείο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Ευφροσύνη Καρκαβανίδου-Σκρέτα στα τηλέφωνα: 2493025440 και 6945591722.


Ευχόμαστε το «ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΚΑΛΑΘΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» να είναι ένα δώρο αγάπης και ελπίδας για τις οικογένειες που το έχουν περισσότερο ανάγκη.


ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ


Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας 

Ευφροσύνη Καρκαβανίδου – Σκρέτα

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.