Με μεγάλη επιτυχία το επιμορφωτικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο Δημαρχείο της Ελασσόνας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Απριλίου, το επιμορφωτικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και χρήση απινιδωτή, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ελασσόνας, που διοργάνωσε, με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Υγείας», η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ελασσόνας σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας και το ΚΕΠ Υγείας Ελασσόνας. 

Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε από έμπειρα και καταρτισμένα στελέχη του Περιφερειακού τμήματος του Ε.Σ.Σ Ελασσόνας, που είχε ως στόχο την απόκτηση βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων πάνω σε θέματα παροχής πρώτων βοηθειών, σε απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις αλλά και την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, την γνωστή ΚΑΡΠΑ, με τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή. 

Οι παρευρισκόμενοι αποκόμισαν πολύ σημαντικά πράγματα, δηλώνοντας φανερά την επιθυμία τους για επανάληψη του συγκεκριμένου σεμιναρίου. 

Παρόντες στην εκπαίδευση ήταν ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, οι αντιδήμαρχοι Φρόσω Καρκαβανίδου-Σκρέτα, Κώστας Πασχόπουλος, Κώστας Δήμκος και Αστέριος Δημουλάς καθώς και ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ελασσόνας Γιάννης Καριπίδης και δημοτικοί υπάλληλοι. 

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.