Ενημέρωση από το ΑΤ Ελασσόνας και την ΠΥ Ελασσόνας σε μαθητές του 1ου ΓΕΛ Ελασσόνας

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο δράσεων με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών/τριών που φοιτούν στο σχολείο και ύστερα από σχετικό αίτημα της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, με θέμα «Οδική ασφάλεια και Κυκλοφοριακή Αγωγή». 

Επίσης την ίδια ημέρα στον αύλειο χώρο του 1ου Λυκείου Ελασσόνας, ο Αντιπύραρχος κ. Πάσχος, συνοδευόμενος από τον κ. Θεοφανάκη, ενημέρωσε τους/τις μαθητές/τριες του και τους/τις εκπαιδευτικούς του Λυκείου για το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, την κατάσβεση και πρόληψη αστικών και δασικών πυρκαγιών, την διάσωση και παροχή συνδρομής σε ατυχήματα και καταστροφές.

Οι μαθητές/τριες, οι εκπαιδευτικοί και η διευθύντρια του 1ου  ΓΕΛ  Ελασσόνας ευχαρίστησαν θερμά τη διοίκηση του  Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας και την Ανθυπαστυνόμο κα Παναγιώτα Μπαρά, που με την υπεύθυνη ενημέρωση συνέβαλαν στη διαμόρφωση κυκλοφοριακής συνείδησης των μαθητών/τριών, ώστε να λειτουργούν υπεύθυνα ως οδηγοί, ως πεζοί, ως συνεπιβάτες, όπως επίσης και την ΠΥ Ελασσόνας για την υπεύθυνη ενημέρωση που συνέβαλε στην ανάπτυξη δεξιοτήτων Πυροσβεστικής Παιδείας, Πυροπροστασίας και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών (πυρκαγιάς, σεισμών). 

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.