Ελασσόνα: Γίνε εθελοντής στον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024

Την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 ο Δήμος Ελασσόνας υποδέχεται ως συνδιοργανωτής τη μεγάλη γιορτή της ποδηλασίας, τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024, και είναι ένας από 22 Δήμους της Ελλάδας, που θα φιλοξενήσουν την παγκόσμιας εμβέλειας διοργάνωση, που ενώνει τη Θεσσαλονίκη με την Αθήνα.

Στην μεγάλη αυτή διοργάνωση συμμετέχουν 20 ομάδες από όλο τον κόσμο, 120 επαγγελματίες αθλητές, 5 αγωνιστικές ημέρες, 4 φανέλες, 764,63 συνολικά χιλιόμετρα, 9.744 μ. υψομετρικά, 15 ενδιάμεσα σπριντ ευθείας, 10 σπριντ ανάβασης, 4 περιφέρειες, 22 πόλεις.

Η συμμετοχή των εθελοντών είναι σημαντική για την εύρυθμη διεξαγωγή της διοργάνωσης, την ασφάλεια των αθλητών, την εξυπηρέτηση των θεατών αλλά και την καλύτερη δυνατή προβολή της χώρας μας.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού της διοργάνωσης απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών. Η ανάγκη για εθελοντές στον Δήμο Ελασσόνας ανέρχεται στους 10.

Για όσους επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά στην διοργάνωση, μπορούν να συμπληρώσουν την «ΑΙΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗ» στην ιστοσελίδα:

www.hellas-tour.gr/portal/el/gine-ethelontis

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές αυστηρά έως την Δευτέρα 6 Μαΐου 2024, και ώρα 00:00.

Η Οργανωτική Επιτροπή Cycling Greece, θα προσφέρει στους συμμετέχοντες εθελοντές:

• Ρουχισμό

• Διαπίστευση

• Ελαφρύ γεύμα

• Ασφάλιση (κατά τη διάρκεια της εθελοντικής υπηρεσίας στη Διοργάνωση)

• Πιστοποιητικό Εθελοντικής Προσφοράς

• Συμμετοχή σε ειδική εκδήλωση αναγνώρισης της Εθελοντικής της Προσφοράς

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.