Βούλιαξε το "HAMOS PLACE" στον ετήσιο χορό του Κεραυνού Δρυμού/Α.ΠΟ.ΕΛ.

 Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την κοσμική αίθουσα του "Hamos Place''  στην εκδήλωση του Κεραυνού Δρυμού/Α.ΠΟ.ΕΛ. Είχαν την ευκαιρία να περάσουν μία όμορφη ηπειρωτική βραδιά με την υπέροχη Κωνσταντίνα Τούνη και  τον εξαίρετο Γιάννη Λίτσιο στο τραγούδι τον  Τρύφωνα Οικονόμου στο κλαρίνο και τους υπόλοιπους μουσικούς.

Μια βραδιά που ξεκίνησε με παραδοσιακούς χορούς από το εφηβικό τμήμα του Μορφωτικού &  Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού υπό τίς οδηγίες της χοροδιδάσκαλου Λίτσα Στατήρη.

Στην συνέχεια η παρουσιάστρια της βραδιάς Δήμητρα Τσακνάκη καλωσόρισε όλους τους φορείς και τόνισε ότι οι  δύο ομάδες πορεύονται μαζί φέτος σε μία συνένωση με όραμα και προοπτική. Μια συνένωση πού θα δώσει ώθηση στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Παιδια από όλη την επαρχία πού έχουν την τόλμη και την δύναμη να φτάσουν την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.

Αμέσως έδωσε τον λόγο στον Πρόεδρο τής συνένωσης Κώστα Δριστέλα ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους πού τίμησαν την εκδήλωση και ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές τής ομάδας τόνισε ότι η συνένωση ήταν μονόδρομος . 

Αυτά που ένωναν τα δύο σωματεία ήταν περισσότερα από αυτά που τα χώριζαν.Ο Κεραυνός Δρυμου μια ομάδα με ιστορία ήταν σε αδιέξοδο και από την άλλη ο Α.ΠΟ.ΕΛ. με πολλά παιδιά στίς τάξεις της ομάδας έψαχνε να βρεί την ταυτότητα πού δεν του είχαν αναγνωρίσει  τα προηγούμενα χρόνια..Η αρχή ήταν πολύ δύσκολη με πολλούς επικριτές αυτής της καινούργιας προσπάθειας αλλά σιγά σιγά η ομάδα ανέβαινε με αποτέλεσμα σήμερα να πάει τρένο, τελειώνοντας  κυριολεκτικά  μέσα από τα έντονα χειροκροτήματα όλων.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας πού ευχαρίστησε τον πρόεδρο για την πρόσκληση και ευχήθηκε τα καλύτερα για την ομάδα και ότι είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα της συνεργασίας και συνένωσης καθότι υπήρξε πρωτεργάτης αυτής στο δικό του γήπεδο αυτό τής τοπικής αυτοδιοίκησης, θα είναι αρωγός σε ότι χρειαστεί η ομάδα και ότι κάποια πράγματα έχουν ήδη δρομολογηθεί  μετά την τελευταία συνάντηση πού είχε με την καινούργια διοίκηση.

Η πρώτη βράβευση στον Γιώργο Τζήκα ιδρυτικό μέλος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ελασσόνας Α.ΠΟ.ΕΛ.

Την βράβευση έκανε ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Δημήτρης Δημήτριος που τόνισε μεταξύ άλλων: "Ο Γεώργιος Τζήκας ήταν ένας από τους τρεις ιδρυτές του ΑΠΟΕΛ μεταξύ  εμού και του προπονητή Νίκου Οικονόμου .Ηταν όμως ο νονός του ονόματος Α.ΠΟ.ΕΛ. Χρονια παράγοντας του ΠΟΕ  δεν θα μπορούσε να μην έχει τα αρχικά του (Α.ΠΟ.ΕΛ), αλλά και της αγαπημένης μας ΑΕΛ.

Η ακαδημία ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2012 μετά από παράκληση πολλών γονέων. Βρήκε έδαφος όταν η ακαδημία του Πόε έγινε Άρσεναλ επί τής εποχής Πάτση στην προεδρία .

Σήμερα μετά από 12 χρόνια είναι η δεύτερη ομάδα στην πόλη. Πέρασαν 12 ολόκληρα χρόνια και ήταν πολύ δύσκολα για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Αλλα αντέξαμε.Η ακαδημία ήρθε για να μείνει είχε πει ο πρώτος πρόεδρος της Ανέστης Καραγκούνης.

θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της συνένωσης Δριστελα Κωνσταντίνο  που ανέλαβε αυτο το δύσκολο εγχείρημα και του λέω από την εμπειρία μου τα καλύτερα έρχονται.Τον πρόεδρο του Κεραυνού Δρυμού Μπανταβη Βασίλη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.

Ο Κεραυνός Δρυμού είναι η ομάδα του χωριού μου η ομάδα πού ξεκίνησα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα και μετά από μία επαγγελματική καριέρα ξαναγύρισα σ αυτήν.Την υπηρέτησα και ως προπονητής και ως διοικητικός. Εχει ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά μου. Πιο πολύ όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο και συνοδοιπόρο μου Διονύση Ζδανη για την στήριξη του στην ομάδα αλλά και σε μένα προσωπικά τόσο οικονομικά αλλά και ηθικά όλα αυτά τα χρόνια.Χωρις αυτόν η ομάδα και εγώ δεν θα είμασταν σήμερα εδώ. Λόγο ασθένειας ο γιός του εκλιπόντος Βασίλης Τζήκας δεν μπόρεσε να παραβρεθεί θα ήθελα την πλακέτα να την παραλάβει ο ίδιος. 

Ο Παναγιώτη Αρσένης (Ταρζάν) υπήρξε ποδοσφαιριστής διοικητικός αλλά και πρόεδρος από την ίδρυση του Κεραυνού Δρυμού τον αγάπησε και τον υπηρέτησε με τι πάθος πού τον διακατείχε σαν άνθρωπο. Την πλακέτα του εκλιπόντος παρέλαβε σε κλίμα συγκίνησης η σύζυγος του Αφροδίτη Αρσένη από τον αντιδήμαρχο πολιτισμού και αθλητισμού Αστέριος Δημουλα.

Τον Νίκο Ουσταμπασίδη δημοτικό υπάλληλο και φροντιστή γηπέδων όλης της επαρχίας για πολλά χρόνια. Την βράβευση έκανε ο Δήμαρχος Ελασσόνας και το βραβείο το παρέλαβε η κόρη του.

Τον Γιάννη Αρσένη για τις υπηρεσίες του στον Κεραυνό Δρυμού ως Πρόεδρο επί σειρά ετών. Ενας πρόεδρος πού υπηρέτησε ανιδιοτελως αφήνοντας πίσω του μεγάλο έργο.

Την βράβευση καλέστηκε να κάνει ο επί πολλά χρόνια Πρόεδρος του Κεραυνού Δρυμού Βασίλης Μπανταβης πού περνώντας το λόγο ευχαρίστησε τον πατήρ Ιωάννη πού παρέλαβε την πλακέτα λέγοντας ότι είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου και παλαιότερα είχε διατελέσει και αυτός πρόεδρος σε ομάδα πού είχε ιδρύσει ο ίδιος τον Εθνικό Ολύμπου.

Αναφέρθηκε και στην συνένωση και τόνισε ότι μετά από δύο εκλογές το καλοκαίρι κάνεις δεν ενδιαφέρθηκε για την διοίκηση  και το μέλλον του Κεραυνού. Όλοι αυτοί πού αγαπούσαν τον Κεραυνό ήταν δύσπιστοι,  πιστεύω σήμερα να πείστηκαν ότι ο Κεραυνός είναι εδώ είναι μαζί με την ακαδημία και  έχει πολύ μέλλον. Και αν αυτό είχε γίνει πολύ νωρίτερα τα αποτελέσματα θα ήταν διαφορετικά. Τους θέλουμε όλους δίπλα μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ακαδημίας Δημήτρη Δριστέλα για την συνένωση και ξέρω ότι μπορεί ο Α.ΠΟ.ΕΛ. να είναι το παιδί του, ο Κεραυνός όμως είναι η ομάδα τής καρδιάς του.

Στο σωμάτιο των εργαζομένων ΕΚΑΒ Λάρισας και Ελασσόνας για την προσφορά τους στον συνάνθρωπο αλλά και την αμέριστη βοήθεια στο δυστύχημα τών Τεμπών.Την βράβευση έκανε ο αντιπεριφερειάρχης υγείας Αποστόλου Ευάγγελος πού ευχαρίστησε τον πρόεδρο Δριστέλα Κώσταντίνο και τό υπόλοιπο Δ.Σ. του συλλόγου για την οργάνωση και την πορεία της ομάδας μετά το εγχείρημα της συνένωσης των δύο ομάδων.Απέδειξαν ότι με την εργατικότητα την επιμονή και την συλλογική δράση τα πάντα είναι εφικτά.Την πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους των εργαζομένων η διασώστρια του ΕΚΑΒ Μπέμπου Ελένη πού είναι η γιατρός τής Ακαδημίας εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Τέλος στον Αρσένη Διονύσιο ποδοσφαιριστή του Κεραυνού Δρυμού πού άρχισε και τελείωσε την καριέρα του στον Κεραυνό.Παρόλου τις σοβαρές προτάσεις πού είχε δεν έφυγε ποτέ από την μεγάλη του αγάπη.Ρέκορμαν συμμετοχών με πολλές με πολλές χαρές και λύπες.Μια από αυτές ο σοβαρός τραυματισμός πού τον άφησε εκτός για ένα χρονικό διάστημα. Επέστρεψε όμως ξανά στην θέση του τερματοφύλακα γιατί δεν μπορούσε να λείπει από τον αγαπημένο του Συγκινημένος ο πρόεδρος πού έκανε την βράβευση είπε ότι σήμερα βραβεύουμε αυτο πού μας πρεσβεύει όλα αυτά τα χρόνια, βραβεύουμε αυτο πού μας κάνει να είμαστε στο γήπεδο, σήμερα βραβεύεται ο Κεραυνός.

Στο τέλος όλοι συμφώνησαν, ότι μετά την ανάληψη του Χρήστου Αρσένη ως τεχνικό διευθυντή, η ομάδα βρήκε τον πραγματικό της δρόμο, και ήταν αυτός που συνέβαλε στα μέγιστα στην επιτυχία του χορού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ελασσόνας Γάτσας Νικόλαος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δρυμού Κωνσταντίνος Γκουγκουλόπουλος, ο πρόεδρος τους Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού Κωνσταντίνος Ζιώγας ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας Γκουτζαμάνης Γιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Αποστόλου Ευάγγελος, ο Ζιάρας Κωνσταντίνος Δημοτικος σύμβουλος ως εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης.οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών Πασχόπουλος Κωσταντίνος, Αθλητισμού και Πολιτισμού Αστέριος Δημουλάς,Καρκαβανιδιυ Φρόσω,ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του ΕΑΚ Λάρισας Μαιμουλιώτης Χρήστος και  Χαρακοπούλου Στέλλα,ο Πρόεδρος τού ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Γούλας Ιωάννης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ελασσόνας Μουλτσιάς ,οι Δημοτικοί σύμβουλοι Τσιάτσικας Δημήτριος και Στούπας, και οι Πρόεδροι των Ομάδων του Οικονόμου Τσαριτσάνης Μουλτσιάς Χρήστος, της Δόξας Αργυροπουλίου ,της Αναγέννησης Ευαγγέλισμου Πρακατές Ευάγγελος, του Δευκαλίωνα Κρανιάς Δημήτρης Προβίδας και το μέλος της διοίκησης του Αετού Μακρυχωρίου Γιώργος Γκαμπούρας. 

Α.Ν.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.