Καλογιάννης: Φεύγω πλήρης γιατί έκανα το καθήκον μου με όλες μου τις δυνάμεις

“Μετά από 24 χρόνια, ολοκληρώνοντας την αυτοδιοικητική μου πορεία, αποχωρώ από το Δημοτικό Συμβούλιο κλείνοντας έναν κύκλο παρουσίας και έντονης δραστηριότητας με μοναδικό κίνητρο το καλό του τόπου μου”.

Τα παραπάνω αναφέρει ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης στη δήλωση παραίτησής του.

Αναλυτικά, ο κ. Καλογιάννης αναφέρει τα εξής: 

Χωρίς να υπολογίζω κόπους και θυσίες υπηρέτησα το Δήμο μας απ΄ όλες τις θέσεις. Ένα υπέροχο ταξίδι με τους άξιους συνοδοιπόρους μου, χωρίς να υπολογίζω πολιτικό κόστος, χωρίς να υπολογίζω προσωπικό ή παραταξιακό συμφέρον.

Υπερασπίστηκα τους συμπολίτες μου με αυταπάρνηση σε δύσκολες στιγμές. Φεύγω πλήρης γιατί έκανα το καθήκον μου με όλες μου τις δυνάμεις, με εργατικότητα και ανιδιοτέλεια.

Η πόλη μου με τίμησε και μόνο ευχαριστίες έχω για τους συμπολίτες μου. Οι συνοδοιπόροι μου έχουν την γνώση και την εμπειρία να αναλάβουν την σκυτάλη και να υπηρετήσουν το Δήμο μας, τώρα και
στο μέλλον από θέσεις ευθύνης. Οι διαδικασίες για την αναπλήρωσή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο θα ανοίξουν άμεσα.

Επιθυμώ επίσης να ευχαριστήσω όλους τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων, καθώς και τους φορείς της Λάρισας, για τη συνεργασία μας κατά τη διάρκεια της αυτοδιοικητικής μου πορείας. Στη νέα δημοτική αρχή εύχομαι δύναμη να συνεχίσει το δύσκολο έργο της μετεξέλιξης της αγαπημένης μας Λάρισας σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη”.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.