Νίκη τίτλου για το Μύτικα Καλυβίων

 Ο Μύτικας Καλυβίων πέτυχε τη Νίκη στο ντέρμπι κορυφής της 19ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ, κερδίζοντας στα Βούναινα τη Νεάπολη με 2-0 και βρίσκεται πλέον αγκαλιά με τον τίτλο (χρειάζεται έναν βαθμό τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές).

Οι παίκτες του Μύτικα ξεκίνησαν με επιθετικές διαθέσεις στο ματς και μόλις στο 1΄ο Μανίκας δεν κατάφερε να νικήσει τον Λιούτα, όμως στο 12΄το σκορ άνοιξε με κοντινό σουτ του Νάκα, κάνοντας το 0-1.

Και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αντώνης Νταμπώσης με ένα έξοχο ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε το 0-2, βάζοντας γερά θεμέλια για τη νίκη.

Μάλιστα ο Μύτικας θα μπορούσε να σκοράρει εκ νέου αλλά τα δοκάρια σταμάτησαν τις προσπάθειες του Στέργιου Νταμπώση (21΄, 34΄διπλό δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ) και Καλαϊτζή (42΄ καλό σουτ έφυγε μόλις άουτ).

ΝΕΑΠΟΛΗ: Λιούτας, Παρασχάκης (67΄Κρέτση), Παλάσκας, Μπουχλαριώτης, Μανώλης, Μπαλαούρας, Κωσταρέλος, Μπούνα (38΄λ.τ Σιαμπάνης), Μίχος (81΄Βουλτσίδης), Λατσινάι, Ζάρρας (81΄Αβραμούλης).

ΜΥΤΙΚΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Σ. Γεροφωκάς): Παπανικολάου, Γκόλτσιος, Καϊμακάμης, Νταμπώσης Β., Νταμπώσης Στ., Νταμπώσης Αντ. (82΄Γκαβαλιάγκας), Σκαμπαρδώνης, Νάκας (82΄Τσακίρης), Μπαλούκας (88΄Νάνος), Καλαϊτζής (70΄Κατσιαμήτας), Μανίκας. 

A.N. - Με πληροφορίες και φωτογραφίες απο larisagoal.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.