Τρεις Θεσσαλικές Λέσχες Κλασικών Οχημάτων στήριξαν τον Θεσσαλικό Σύλλογο Γονιών και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «ΙΑΣΩ»

 Όπως είναι γνωστό με επιτυχία ολοκληρώθηκε η «1η Πανθεσσαλική Συνάντηση Ιστορικών Οχημάτων» , στις 6 και 7 Απριλίου 2024 , αφού η Λάρισα και η Αγιά  υποδέχτηκαν  εκατοντάδες  κλασσικά οχήματα, που έκλεψαν τις καρδιές όλων και ξύπνησαν όμορφες  αναμνήσεις, στους χιλιάδες φίλους της κλασσικής αυτοκίνησης.

Πρόκειται για μια μοναδική συνεργασία, υπό την Αιγίδα της Ε.Ο.-ΦΙΛΠΑ και της FIVA , αφού τρεις Λέσχες , που ασχολούνται με το κλασσικό και ιστορικό όχημα,  η Λέσχη «Φίλοι Ιστορικού Οχήματος» Βόλου ,  η Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Λάρισας (Classic Car Club Larissa) και  η Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας και Vespa Λάρισας , διοργάνωσαν μια   μεγάλη γιορτή για το κλασσικό όχημα, με εκατοντάδες συμμετοχές και  με πολλαπλούς στόχους , όπως: 1.   να αναδείξουν την ιστορία της κλασσικής αυτοκίνησης του ανθρώπου, 2. να αναδείξουν τη Θεσσαλία και ειδικότερα την ΠΕ Λάρισας, ως έναν μαγικό προορισμό για τέτοιου είδους διοργανώσεις και 3.  να αναδειχθεί η Κοινωνική Αλληλεγγύη ως ένα υπέρτατο κοινωνικό αγαθό, μέσα από τη στήριξη ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας.

Για την επίτευξη του τρίτου σκοπού της εκδήλωσης οι  τρεις πρόεδροι των παραπάνω Λεσχών ( κ.κ. Κώστας Καρακατσάνης, Στάθης Ευαγγέλου και Στέφ. Κατσάβας)  επέλεξαν  να στηρίξουν τον Θεσσαλικό Σύλλογο Γονιών και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «ΙΑΣΩ»  και  να παραδώσουν όλα τα έσοδα της 1ης  Πανθεσσαλικής Συνάντησης Ιστορικών Οχημάτων» εκτιμώντας το τεράστιο διαχρονικό κοινωνικό του έργο , που έχει ως κέντρο το παιδί.

Για τον λόγο αυτό επισκέφτηκαν τα γραφεία του παραπάνω Φορέα  στη Λάρισα και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του ΙΑΣΩ» κ. Δημήτριο Λιούση και Μέλη του ΔΣ  και παρέδωσαν το ποσό που είχε συγκεντρωθεί από την εκδήλωση.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.